Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
519
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Everlast vs Do-smai
M
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Boks antrenmanları için eldiven alacağım ancak iki marka arasında kararsız kaldım, decathlonda Adidas ve Everlast markalarını denedim Everlast hoşuma gitti ama internette Do-smai de beğendim bi tane, daha uygun fiyat ancak deneme şansım olmadı, kullanmış olan arkadaşlar fikir beyan edebilir mi, teşekkürler



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
6 yıl
Er

Everlast ve Do-smai arasında seçim yapılacaksa kesinlikle everlast derim. Decathlonda gördüklerin aklında bulunsun, ek olarak sirkeci doğubank civarında bir sürü spor malzemesi satan yer var, oralara da bakabilirsin. Görünüş bakımından güzel eldiven arıyorsan aşırı derece güzel eldivenler var. Tavsiyem Doğubankın o taraflara uğrayıp bakman :)



M
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

O tarafa gitme şansım pek olmuyor ama yine de aklımda bulunsun, teşekkürler. Bu arada baktığım everlast 109,90₺ idi decathlonda, Do-smai de internette 86₺. 100₺'yi aşmak istemiyorum açıkçası.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.