Arkadaşlar lav tazı-balon destesiyle oynayanları bir türlü yenemiyorum nasıl savunma yapmalıyım?
Kullandığım deste resimdeki gibidir. Hep bu desteyle oynarım ve bu desteyle 3800 kupaya kadar geldim. Herkesi yenerim yada berabere kalırım ama lav tazı balonla oynayanlara karşı hiç şansım yok hep yeniliyorum. Ne yapmalıyım sizce? Desteyide değiştirmek istemiyorum ona göre kartları yükselttim ve alıştım artık.
Bu destenin hic bi mantığı yok ki,kartlarin yüksek diye yeniyodun muhtemelen.Tazi destelerine karşı oynarken adamlarin büyük bir atak yapmasini engellemen gerekiyor yani sürekli baski yapacaksin adamda lav tazisinin arkasını dolduramayacak.
Bak mesela bu adamı izle,adam tazıyı atmak için karşının gelmesini bekliyor ki hem tazı ile ejderhaya ve diğer şeylere tank yapıyor hemde atağın arkasını dolduruyor.
Tazı destesi kullanıyorum, sıkıntı yaşadığım desteler genelde cehennem ejderi-felaket kulesi içeriyor. Ancak çarpma kullanılırsa onun da önüne geçilebilir. En mantıklısı ve örneğin benim için en sıkıntılısı -tazının arkasına ejder-balon kombinasyonu yaptığımda- o dar alana roket göndermek. Hem elim boş dönüyorum hem de iksir 0:) roketle durdurup pekka büyücüyle atağa çıkabilirsin. Denemeni öneririm, yine fikir alışverişinde bulunmak istersen özelden yazabilirsin, fotumda satış konuları dışında böyle konular görmek çok güzel. Bol şans.
Kullandığım deste resimdeki gibidir.
Hep bu desteyle oynarım ve bu desteyle 3800 kupaya kadar geldim.
Herkesi yenerim yada berabere kalırım ama lav tazı balonla oynayanlara karşı hiç şansım yok hep yeniliyorum.
Ne yapmalıyım sizce? Desteyide değiştirmek istemiyorum ona göre kartları yükselttim ve alıştım artık.
< Resime gitmek için tıklayın >