Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1237
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Riot games e karakter tasarımcısı olarak gireblir miyim
S
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

özellikle bayan karakterleri çok iyi tasarlayabileceğimi düşünüyorum. doğal olarak insanlarda satın alma isteği artacak.



G
7 yıl
Binbaşı

hyr



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
7 yıl
Yarbay

Serkan bence riot games senin potansiyelini harcar direk japonyaya gidip hentai çizme eğitimi al.
Gitmişken yaoiyide öğrenirsin ilgi alanın nasıl olsa.
Normalde manga okumuyorum ama sen çizersen okurum bu hayal gücünden kötü birşey çıkmasına ihtimal vermiyorum.



B
7 yıl
Yüzbaşı

Selamlar SerkanHur.
Forumda seni uzun süredir takip ediyorum ve başarılı bir arkadaş olduğunu düşünüyorum. Ben de bu konuda seninle alakalı konuşacaktım ancak buradan yazma gereği duydumki belki başka arkadaşlar da yararlanabilir.

Bilmeni istediğim 2 tane program var. Onlara hakimsen eğer CV pm olarak gönderirsen kesinlikle yardımcı olabilirim.

- AutoDesk 3ds Max
- Maxon Cinema 4D

Ortalama olarak Zbrush biliyorsan olur. Yok hayır ben başka programlar biliyorum dersen bilgi için tekrar yardımcı olabilirim.
Kendine güvenin varsa ve 3D modelleme konusunda uzmanım diyorsan pm atman yeterli.

Bu arada RIOT karakter tasarımını kendisi yapmıyor. USA merkezli ArchiCGI ve ZUM3D ile çalışıyor. RIOT açısından bakarsan kendileri development özellik bünyesinde çalışıyorlar ancak, program yazdırmak daha mı kolay onu bilemiyorum.

USA Oregon'da yaşarken bu şirketlere Microsoft Dynamic AX yazılımı geliştirmek için gitmiştim. O yüzden çok yakından tanıyorum. 6.5 ay aynı ofiste çalıştık. Çoğu programcı tekniker olarak geliştiriyor kendini ve dünya üzerinde en iyileri gerçekten mühendis değiller. Çalışma konusunda RIOT İstanbul şubesi çok yardımcı olamayacaktır. Ancak orada çalışanlar bile maaşlarını dolarla alıyorlar bilgin olsun. Koşul olarak;

Homeoffice olarak çalışabilirsin. O kadar çok homeoffice çalışanı varki neredeyse şirkette kimse yok diyebilirim. Gırgır şamata içerisinde geçiyor. Özel şirket olmanın verdiği ayrıcalıkta bunlardan biri. İnanır mısın Los Angeles main officede bir tarafta bar var bir tarafta mescit var. O kadar geniş ve anlayışlılar ki bayılırsın. Bu arada; iyi bir internet altyapına ve Intermediate B2 ingilizceye ihtiyaç duyacaksın.
Aslında çok fazla gerek yok ama terim çeviriler ve kısa mailler için çok çok gerekli oluyor.

Maaşı İK ile görüşürsün ancak o kadar rahatlar ki senin açından sorun olmayacaktır. Bu arada İK Türkiye'de değil. Skype üzerinden görüşüyorsun. Sana Skype kurumsal bilgileri veriyorlar.
2 şekilde çalışma olayın var. Mavi yaka beyaz yaka gibi mesela. Maaşlı olarak mı çalışacaksın yoksa saat başı mı ücret alacaksın onu belirlemen gerekiyor. Neden bilemem ancak saatli çalışanlar daha fazla prim alıyor diye biliyorum. Sanırım mesai saatleriyle alakalı olabilir.

İşe alınma süreci hakkında ise; senden modelleme çalışması istiyorlar. MAX puanın 250 ve bunun için zamanda çok önemli. Korkmana gerek yok çünkü liveworking yapmayacaksın. İşi bitireceksin, teslim edeceksin ve seni deneyecekler. Önemli olan işin içinde layer. Ön: Sana bu çizim aşamasında 46. Layerde hangi konfiği kullandın diyecekler. Yani anlatabildiğim kadarıyla maksimum 30 dk sürecek bir işlem.

Sonrasında kabul edilirsen evraklarını ıslak imza faks ve ekseri 2006 by entrepreneurial gamers RIOT taslağında bir mail adresleri var oraya atman yeterli olacaktır.


Uygun görülürse ve pasaport vize işlemleri sonrasında oraya davet ediliyorsun. Yine bilgiler istiyorlar bu sefer posta ile Los Angeles, CA 90064 USA adresine postalıyorsun. Gerisi artık onlarda....

Adresine senin kararlaştırdığın bir tarih için uçak bileti ve 2 maaş ikramiye veriyorlar. Tekrar söyleyim maaşlar dolarla.

Başka bilgi istersen bahsederim. Görüşürüz ;)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SerkanHur
D
7 yıl
Teğmen

bölüm değiştiresim geldi




Bu mesajda bahsedilenler: @BEYLER :(
K
7 yıl
Teğmen

Instagramda efsane paylaşımlar görüyorum adamlar beleşe yapıyor, onları bile değerlendirmiyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
7 yıl
Yüzbaşı

GaySerkan



M
7 yıl
Yüzbaşı

lan ayda yılda bi lol bölümüne gireyim dedim, orada da serkanhur karşıma çıktı. nereye gidersem karşıma geliyor alüminyum



M
2 yıl
Er

Merhaba iyi günler.
Bende RİOT Games'e bir karakter tasarımı göndermiştim çok detaylı bir şekilde tasarımım kabul edilmedi.
Karşımdaki yetkili çok beğenmişti ancak politikaları gereği oyunculardan karakter, etkinlik, kostüm gibi öneriler alamıyorlar, alsalar bile kabul edemiyorlar, çünkü bu yayınlandıktan sonra oyuncu hak talebinde bulunabilir, bu da RİOT Games'i bir dava sürecine sokar, bundan dolayı almıyorlar. Umarım yeterli olmuştur iyi günler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @KSCND
C
2 yıl
Binbaşı

Teşekkürler Mustafa Efe KARABUDAK




Bu mesajda bahsedilenler: @Mustafa Efe KARABUDAK
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.