1. sayfa
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz. Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal kendi sitesinde kutu içeriğinde neler olduğu yazar
quote:Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal http://www.samsung.com/tr/monitors/led-sf350f/ Teknik özelliklerde yazıyor. Sadece vga kablo var, ayrıca hdmi kablo alman lazım.
quote:Orijinalden alıntı: devulations quote:Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal http://www.samsung.com/tr/monitors/led-sf350f/ Teknik özelliklerde yazıyor. Sadece vga kablo var, ayrıca hdmi kablo alman lazım. Peki hocam sağolun son bir soru sorabilir miyim Bu gtx1060 kart için HDMI kullanmak daha mı iyi performans sağlar
quote:Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal quote:Orijinalden alıntı: devulations quote:Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal http://www.samsung.com/tr/monitors/led-sf350f/ Teknik özelliklerde yazıyor. Sadece vga kablo var, ayrıca hdmi kablo alman lazım. Peki hocam sağolun son bir soru sorabilir miyim Bu gtx1060 kart için HDMI kullanmak daha mı iyi performans sağlar gtx 1060 vga desteklemiyor zaten. Vgadan bağlaman için dönüştürücü alman lazım. Onu alacağına hdmi kablo alırsın. Performansı etkilemez.
Linkteki ürünü aldım içinden sadece güç kablosu mu çıkıyor pc bağlantı kablosu çıkmıyorsa hangi kabloyu almalıyım
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >