Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
712
Cevap
133837
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: ##YENİ FORD KUGA 1.5 TDCİ FORUM ## (36. sayfa)
M
4 ay
Yarbay

Kullanıma engel olmaz ancak yakın zamanda yine prosese devam etmek isteyecek ve uygun olduğunu düşündüğü bir anda başlayacak, yarıda kalınca da aynı şeyi yine yapacak. Hiç beklemediğiniz bir anda bu sıkıntıyı yaratıp olmadık bir yerde sizi ve trafiği tehlikeye sokabilir. Tavsiyem bir an evvel resmi serviste yazılım güncellemesini yükletmeniz olacaktır.



C
3 ay
Yarbay

Selam arkadaşlar
malum Türkiye de yollar çok bozuk ve lastik fiyatları çok pahalı ne önerirsiniz?Yanakları sağlam balon yapmayan taş toplamayan dayanıklı sağlam ne önerirsiniz?XL yanaklı düşünüyorum ne dersiniz?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
3 ay
Yarbay

C
3 ay
Yarbay

conti var üzerinde ama şu harita olayından sonra elim gitmiyor almaya



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @maestro_34
A
2 ay
Onbaşı

merhabalar. bende aralik 5 ay once 2017 model 1.5 tdcı arac aldim. alırken buralarida okuyup bilgi sahibi oldum dolayısıyla bende aktarayım.
aldığımdan beri 5 bin km yaptım.
1. yakit: şehir içi 30 km ortalama hiz siki trafik 7.5 lt
şehirdışı ni olcmedim. çünkü yakıtı ideal geldi bana. yormuyor. o yüzden ölçme gereği duymadım
2. çekiş: alırken bizzat dikkat ettiğim husustu. çünkü 1.6 lt golf gaz li arabadan gectim. yokuşlarda çok çektim ve bikmistim. 300 torku sonuna kadar hissettiriyor. en ufak zorlanma yok. çok güzel bastın mi gidiyor. 130 140 la yokuş tırmanıyor. özellikle 90 dan sonrası çok rahat hızlanma. yani 90 dan 120 130 çıkması çok hızlı. buda uzun yolda gerçekte super.
ama ilk 3 vites performansı çok ust duzel değil ama çok hantal değil. alırken özellikle dikkat ettim çünkü hızlanma 12.4 saniye diyor. korkmuştum çok hantal diye ama alakası yok. gayet yeterli.
3. yalıtım. yalıtım da çok başarılı. 130. 140 larda bile güzel. dizel olmasına rağmen motor sesi gayet güzel. yol olsa bas git 150 160. hiç rahatsız edici bisey yok.
4. müzik. müzik sesi de çok güzel. geçen byd ye bindim seul dmi .müzik sesi ile benim araba arasında fark var. o 2025 olmasına rağmen benim araba daha kaliteli ses veriyor
5. yol tutuş. normalde yüksek arabalarda yol tutuş zayıf oluyormuş ama bunda hiç hissetmedim. golfte girdiğim virajlara aynı giriyorum. konfor olarakta yaylana yaylana gidiyor. on numara
özetle ben gayet memnunum. binen herkeste tank gibi araba diyor. içine binince bi suv hissi veriyor. ici cok ferah. birsuru arabaya bindim bu kadar genis i yok. tercihte qasqai ile bunun arasında kaldım. qasqai ve bunu kullanan 2 kişiden de kuga bariz onde olduğu yorumunu alınca gittim aldım. mesela on camda premium arabalarda olan buhar çözücü var bu bile o kadar rahatlıkki. geçen Peugeot 3008 e bindim 2022 model. bu özellik yok.
peki memnun olmadığın bisey varmi diye sorarsan yok cidden yok. ama direksiyon biraz daha yumuşak olsaydı söyle pamuk gibi olurdu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayar_42 -- 7 Nisan 2025; 16:14:58 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
C
2 ay
Yarbay

güle güle kullanın



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ayar_42
A
2 ay
Onbaşı

teşekkür ederim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @coco1912
C
2 ay
Teğmen

Herkese merhaba.2023 düşük km 1.5 titanyum ecobost araç bakıyorum.ancak 1600 e de araç var 18xx e de.titanyum paketin içeriğimi farklı bu kadar fiyat farkı ondan mı anlamadım.bilenler cevap verirse sevinirim ..



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

S
2 ay
Yüzbaşı

hayırlı olsun, güle güle kullanın
bende 2019 modelini kullanıyorum 2 seneden beri çok memnunum




Bu mesajda bahsedilenler: @ayar_42
S
2 ay
Yüzbaşı

selamlar,
2019 kuga aracımda bugün şehir içinde dur kalklarda önde mekanik ses duymaya başladım ayrıca D ve S e aldığımda hafiften titremeye başladı araç durduğu yerde veya kalkarken eskiye göre titreyerek kalkmaya başladı, gidipte ve uzun yolda herhangi bir sıkıntı çekişte düşüklük vs yok, neyden kaynaklanır ben volant arızası olduğunu düşündüm, volant değişimi kolaymıdır bizi yorarmı maddi olarak yarın ustaya göstericez artık.



S
geçen ay
Yüzbaşı

bilgi amaçlı yazıyorum
volant değişimi ile halloldu sıkıntı kalmadı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
geçen ay
Yarbay

geçmiş olsun nerede yaptırdınız fiyat nedir?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sipru
S
geçen ay
Yüzbaşı

Bursada Turan Oto, Hasan Usta şiddetle tavsiye ederim, müthiş bir esnaf ve ford ve diğer markalarda gerçek bir uzman.
volant değişimi, yağ ve filitre değişimi yıllık bakım yani, artı ön fren balataları değişimi, ve 130bine geldiği için trigger seti değişimi hepsi işçilik dahil 36k.




Bu mesajda bahsedilenler: @coco1912
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.