Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım. İki alana da ilgim var. Fiziğe gitmeyi çok istiyorum ama iş sıkıntısı kafamı karıştıriyor. Sizce hangisi seçilmeli?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ben de boğaziçi fiziği yazmayı çok istiyorum ama iş sıkıntısından dolayı yazamıyorum boğaziçi fiziği bitirip almanyada çalışan ve geçici bi süre cern e giden tanıdığım olmasına rağmen
Hocam iş sıkıntısı yaşanmıyor deniliyor. Birkaç mezunla konuştum hepsi iyi yerlerde iyi ücretler ile çalışıyor. Üniversite de kendini geliştirmeye en açık yerlerden biri. Ama dediğiniz gibi insan şüphe ediyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.