arkadaşlar iyi günler; dizüstü bilgisayarımda ekran kartını yükleyememek ile ilgili bir sorunum var anlatmaya çalışayım; samsung np355v5c-s0btr modeli amd radeon hd 7600 m +7660 g ekran kartı bulunuyor ancak aygıt yöneticisinde bu isimler görünmesine rağmen üzerlerinde ünlem işareti var çift tıklayıp baktığımda kod 43 hatası görünüyor, bir çok forumdan da araştırma yaptım bir sürü şey denedim ancak sorunu aşamadım,ekran kartının driver ni yüklemeye çalıştığımda yükleme esnasında ekran kararıyor ve o şekilde kalıyor bir süre sonrada bilgisayar kendini kapatıyor açıldığında yine bir değişiklik yok. aygıtları kaldırıp sonrasında yükleme denedim olmadı,güncelleme denedim olmadı,tekrar formatladım olmadı,kendi internet sitesinden driver yükleme yardımcısı vs. bir çok şey denedim ancak sonuç aynı, bu arada bilgisayarımı ilk aldığımda win 8 vardı sonradan win 10 a güncelleme yaptım. hdd bozulunca yeni bir ssd alıp kurulumu yaptım sonrasında bu sorunu aşamadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Beyler Driver Easy diye bir program var Yüklüyorsun kendi kendi kendie bütün driverları günceliyor ben size craklisni vericem http://dhbr.co/bs7Y
Buyrun bunu yükleyin Yükledikten sonra crak dosyasını acın 100 years tıklayın ' License.dat ' adlı dosayı koplayalayın windows başlata girin %appdata % yazı sonra
\AppData\Roaming\Easeware\DriverEasy Buraya atıyorsunuz
dizüstü bilgisayarımda ekran kartını yükleyememek ile ilgili bir sorunum var anlatmaya çalışayım;
samsung np355v5c-s0btr modeli amd radeon hd 7600 m +7660 g ekran kartı bulunuyor ancak aygıt yöneticisinde bu isimler görünmesine rağmen üzerlerinde ünlem işareti var çift tıklayıp baktığımda kod 43 hatası görünüyor, bir çok forumdan da araştırma yaptım bir sürü şey denedim ancak sorunu aşamadım,ekran kartının driver ni yüklemeye çalıştığımda yükleme esnasında ekran kararıyor ve o şekilde kalıyor bir süre sonrada bilgisayar kendini kapatıyor açıldığında yine bir değişiklik yok.
aygıtları kaldırıp sonrasında yükleme denedim olmadı,güncelleme denedim olmadı,tekrar formatladım olmadı,kendi internet sitesinden driver yükleme yardımcısı vs. bir çok şey denedim ancak sonuç aynı, bu arada bilgisayarımı ilk aldığımda win 8 vardı sonradan win 10 a güncelleme yaptım. hdd bozulunca yeni bir ssd alıp kurulumu yaptım sonrasında bu sorunu aşamadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.