Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
705
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yüksek fps de takılma sorunu
J
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar sistem imzamda bu sistemi 60hz full hd bir monitörle kullanıyorum.Oyunlarda örneğin batman arkham origins oynuyorum fps 150 iken 100e düşünce kasma oluyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?144hz bir monitör mü almalıyım?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



J
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yardımcı olacak yok mu



D
8 yıl
Yüzbaşı

Ekran kartınwne bendede oluyor ve gtx 1070 ets 2 de yasıyorum 30-40 fps bi anda 20 oluyor fps sorunundanwbahsetmiyırum bile
Not bnmde 60hz 1080p





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz5555 -- 9 Temmuz 2017; 16:29:59 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bazı oyunlarda fps dalgalansa bile takılma hissi olmuyor örneğin crysis 2 ( 120den 100e düşşse) ama çoğu oyunda fps yüksek bile olsa mesela 150den 110 a düşse takılma oluyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.