Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
44
Cevap
1522
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Superonline Taahhüt (Paket Seçimi) Yardım (3. sayfa)
H
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: axe190780

simdi o zaman olay su mevcut aozlesmesi olanlar sozkesme bitene kadar suanki tarife ile dewam edecekler.



servis sagliyici kafasina hore senden habersiz degisiklik yaparsa buda ihlal olusturur fesih hakki dogurur.



unun onune gecmek icin arayip turlu edebiyatlarla var olan mevcut paketini degistirmeye kalkacaklar burada hic biseye onay vermeden . mevcut pakete dewam edicez





Yada bugün son gün güzel bi akk li pakete geçip ordan devam edebilirsn. Çünkü bundan sonra akkli paket kalmıyacak deniyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
7 yıl
Yüzbaşı

2018 eylulde bitiyo bnm sozlesme ..

o zaman simdilik beni kandirmadan kafalarina gore degisiklik yapamayacaklar.....



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hg253s
B
7 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: hg253s


quote:

Orijinalden alıntı: BLuRocK

iki gündür çeşitli yerlerde bu tarz yeni taahhüte giren insanlar görüyorum yalnız benim kafamı kurcalayan bir durum var. Bu taahhüt olayı belirli bir abonelikte belirli bir süre kalmaya karşılı o aboneliğin ücretinde bir indirim şeklinde olmuyor mu? yani aboneliğin normal fiyatından ödemeye devam ettiğiniz zaman taahhüt bitse bile sizi yeni bir tarifeye zorlayamıyorlar diye biliyorum ben. Mesela ailem yazlık hatta abone olmuştu yıllar önce, bu yazlık hat üyeliği artık sunulmadığı halde biz kullanmaya devam ediyoruz ve telekom hadi çıkın bu tarifeden demedi veya diyemedi.

ben ttnet 16 mbit 50 gb kotalı versiyonu kullanıyorum, şu anda hızım 5 mbite çıkartılmış durumda (normalde kota dolunca 3 mbit idi). eylülde taahhüt bitecek 46 lira olan faturam 73 lira olarak gelmeye devam edecek ki benzer fiyatlara bakınca 73 liraya 50 gbden sonra 5 mbit ve gece 2 sabah 8 arası 16 mbit hız oldukça makul duruyor. Hali hazırdaki aboneliğimden hadi artık çıkın diyebileceklerini sanmıyorum ben bu nedenle yeni tarife seçmeye çalışmadım, eğer şu andaki tarifenizin indirimsiz normal fiyatı çok yüksek değilse boşuna ceza ödemeyin derim ben.

Taahhüt varken paket yükseltiminde ceza vs ödeniyormu bilgim yok. Birde süperonline bu paketleri kaldırırsa mecburen yeni bir pakete geçmemiz gerekmiyecekmi. Zaten sayfasında 5mayıs a kadar geçerli diyor ama indirimli fiyatlar mi değişicek yoksa paket kalkıcakmı kimse bilmiyor. Ben nolur nolmaz die taahhüt yapmak istiyorum yalnış mı düşünüyorum ?



İlk cümledeki soruyu cevaplarsanız sevinirim

Ben ttnet ile konuştum, şu andaki tarifemi ceza olmadan yükseltirsem (50 gb kota yerine 75 gb kota alırsam aylık ücretim artıyor) taahhüt bozmuş sayılmayacakmışım o nedenle taahhüt yenilemiş olmayacağım. yeni bir tarifeye geçersem de ceza ödeyeceğim için çok da karlı olmuyor taahhüt yenilemek. yani taahhüt yenilemek istersek mecburen bir ceza ödeme durumu söz konusu gibi algıladım en azından ttnet için.



ben bu bilgileri alınca artık yüzümü kızartıp temsilciye açık açık durumu sordum, eğer taahhütüm bittiğinde tarifemin normal fiyatını ödeyerek devam etmek istersem ttnet bu tarifeyi bir şekilde değiştirebilir mi sorusuna hayır siz onay vermeden değiştiremez aboneliğinizi iptal etmediğiniz sürece paketin normal fiyatı üzerinden ödeme yaparak kullanabilirsiniz cevabını aldım. yani taahhüt bittiği zaman hadi kardeşim şu anda 2 tarife var bunlardan birini seç diyemiyorlar. Tabi süperonline için durum nedir tam bilmiyorum ama anladığım kadarıyla taahhüt dışında abonelik de bir anlaşma/sözleşme yerine geçmekte.



isterseniz siz de arayıp bilgi edinin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
7 yıl
Yarbay

Kotalı paketleri ve tarifeleri getiren = Türksat ve Türkcell Süperonline bu İSS'lerden hizmet almayalım!

24 Ay Taahhütlü 24 Mb 75 Gb kotalı AKK'den sonra 8 Mb İnternet kullanacağım Türk Telekom'dan 46 TL ve 5 TL Telefon ücreti toplam 51 TL ödeyeceğim.

3 Aylık Türk Telekom'dan yazlık paket alabilir veya 4 Mb 29 TL'lik kampanyaya geçip Müşteri Hizmetlerini arayarak İkna paketi alabilirsiniz.

24 Ay Yeniledim Türk Telekom düşünsün şimdi



B
7 yıl
Yüzbaşı

Superonline kullanmak zorunda değilsin TurkNet'e geç bence. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Hiçbir sıkıntı yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.