Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
596
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SAP2000 sta4cad
S
8 yıl
Er
Konu Sahibi

İnşaat mühendisleri ve öğrencilerine özel ders olarak istanbul içi + gebze ve çevresine STA4cad ve SAP2000 dersleri uygulamalı olarak verilir. Ders sonunda herkes istediği şekilde betonarme ve çelik projeyi yapacak aşamaya gelir ve aynı zamanda da TS498, TS500 ve TS648 e hakim hale gelir. Amacım sadece öğretmek değil sektöre bu işi rahatlıkla yapabilecek özgüven ile projeciler yetiştirmek.



G
8 yıl
Yarbay

ankarada oturuyorum kurs kurumumun sağlayacağı yeerde alınacak fakat size pm den sorular sorabilirmiyim gerektiği zamanlarda. müsade varmıdır çünkü elimde lisanslı idecad ve sta4cad var gelmek istediğim yer tam bahsettiğiniz konum. şantiyeye ek bunlarıda yaparsam kariyer hedefime ulaşmış olaccağım kısmetse



S
8 yıl
Er
Konu Sahibi

tabi dostum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.