merhaba arkadaşlar asus rx480 kullanıcısıyım, kartımla ilgili uzunca bir süredir problem çekiyorum problemin kaynağını buldum sanırım. Resimdeki görüldüğü gibi verilen voltaj değeri 1168 , bunun normalde 1150 olması lazım ancak aşağı çekemiyorum. Pc'yi overclocksuz kullanıyorum. Ama nedense voltaj olması gereken ayarına dönmüyor. Yukarıdan Mhz'yi aşağı çeksem bile 1150'den 1168'e geri cıkartıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?
edit: programın bir önceki sürümünü indirip kurdum fakat yine aynı. Şimdi driverın eski sürümünü kurmayı deniycem edit2: kutu içeriğinden çıkan cd'den driverı kurdum fakat voltaj değeri halen aynı. Tekrar en güncel sürücüyü geri yükledim. Bios'dan voltaj değerlerine bakmayı deniycem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Camenta -- 24 Nisan 2017; 22:59:29 >
Resimdeki görüldüğü gibi verilen voltaj değeri 1168 , bunun normalde 1150 olması lazım ancak aşağı çekemiyorum.
Pc'yi overclocksuz kullanıyorum. Ama nedense voltaj olması gereken ayarına dönmüyor. Yukarıdan Mhz'yi aşağı çeksem bile 1150'den 1168'e geri cıkartıyor.
Bunu nasıl düzeltebilirim ?
< Resime gitmek için tıklayın >
edit: programın bir önceki sürümünü indirip kurdum fakat yine aynı. Şimdi driverın eski sürümünü kurmayı deniycem
edit2: kutu içeriğinden çıkan cd'den driverı kurdum fakat voltaj değeri halen aynı. Tekrar en güncel sürücüyü geri yükledim. Bios'dan voltaj değerlerine bakmayı deniycem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Camenta -- 24 Nisan 2017; 22:59:29 >