Superonline'dan az önce aradılar ve bana AKK kalktı iki tarifeden birini secin bugün son gün diye emrivaki yaptılar. Kardesim 2 gün sonra arayın ben bir karar vereyim dedim ama bugün son gün vs vs deyip durdular. 63 lira fatura ödüyordum.ben 63 lira öderken +15 lira koymaları da sahtekarlık Digitürk giriş paketli 67 lira , Digitürk olmadan 77 lira bugün sisteme giriş yapacagım dediler . 4 Nisan itibariyle AKK kalkıyor tüm Türkiye'de dediler.
NOT : Arayanlar dolandırıcıymıs . Digiturk 'u kaktırmak için herkesi arayıp Superonline bayisi gibi gösterip abone yapmaya calısıyorlarmıs kusura bakmayın .
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ses kaydı var . bir kaç kez sordum ve "Mayısta sadece düzenleme gelecegini biliyorum 4 nisan da gercekten kalkacak mı" dedim üstüne basa basa kalkacak dedi . Müşteri hizmetlerini tekrar arayacagım
edit: Müşteri hizmetleri, Öyle bir bayi numaraları olmadıgını ve müşterilerin sürekli bu şekiklde kandırıldıgını söyledi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostlast -- 1 Nisan 2017; 17:15:29 >
NOT : Arayanlar dolandırıcıymıs . Digiturk 'u kaktırmak için herkesi arayıp Superonline bayisi gibi gösterip abone yapmaya calısıyorlarmıs kusura bakmayın .
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostlast -- 1 Nisan 2017; 17:10:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >