hocam bu programı indirdim ve bi kaç aydır kullanıyorum fakat defender kapatmam gerekiyor ardından bütün sistem çökmeye başlıyor varmıdır bir çözüm yolu?
Defender, butun b2b ticari uygulamalar ile dost degildir. Defender agresif bir uygulamadir ve cogu uygulamayla calismaz. Zaten ticari kullanimlarda defender kullanamazsiniz. Aglar haberlesmez, internette veritabaninda veri alip verme islemleri de yapamazsiniz.
Programi calistirdiginizda bunu uyari olarak belirtiyoruz. Defender maalesef firebird olsun b2b olsun ftp olsun server eklentileri olsun cogu ticari uygulama ile dost degil maalesef.
Defender kullanilmak zorunda birakiliyor. Kapatsaniz bile yine devreye giriyor.
Microsoft'un haksiz rekabeti bu maalesef. Bu sebeple uyari ile defenderin sistemden devre disi birakilmasi size sorulur; evet derseniz zorla kapatilir. Zorla kapatma sistemin cokusune sebep olmaz, alternatif olarak eset gibi baska bir program kurabilirsiniz.
Zaten ticari kullanacaginiz butun b2b programlarda agresif virus koruma programi kullanamazsiniz.
Bu yuzden defender'i zorla kaldirmak veya pasif yapmaya zorlamanin hicbir zarari olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1c-yazilim -- 13 Mayıs 2020; 23:41:17 >
Merhaba Arkadaşlar. Programı 06.03.2021 de indirdim. işini bilen pc den anlayan bir kullanıcıyım. Kesinlikle program çok sıkıntılı ve sorunlu. Sakın indirip kurmayın. Zaten donanimhaber siteside yönlendirme varmiyor. ben sitesine gidip indirdim indirmez olaydım. Her dosyası trojen dolu. Böyle şeref yoksunu insanların varlığı bizi üzüyor. sakın bulaşmayın. Norrton bile baş etmekte zorlandı. PC den temizleyip kontrol etmem 3 saatimi aldı.
https://www.a1otomasyon.com/market-barkod-sistemi-fiyatlari buradaki programa bakmanı öneririm..market mağaza , petşhop, hırdavat her sektör için sistemimiz var... süresiz yıllık ödeme yok 0533 399 8629 iletişime geçerseniz yardımcı olurum
Bu mesajda bahsedilenler: @1c-yazilim