arkadaşlar 2006 model fiat albea aldım geçenlerde. Gold Masterın Usb li teypi var içinde de. Bi hevesle kalkıp usb doldurdum. Usb yi taktığımda direk Usb yi okuyor, Usb yi geçiyor iyi güzel. Lakin kalkıp kontağı kapatıp tekrar açtığında yine en baştaki 1. şarkıyı çalıyor. Fena halde canımı sıktı. Sizce nedendir ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yanlış bağlantı bunun nedeni sarı kablo ile kırmızı kabloy tam tersi olarak bağlayın düzelir birisi hafıza kablosu onda devamlı elektirik olmalı diğeri de tetik kablosu bu kontağa bağlanır ona elektirik gelince teyip açılır sizin tam tersi bağlandığı için öyle oluyor eq ayarı da bozulıyormu
Eski ustalar yeni nesil teypleri bağlamayı bilmiyorlar Benim de başıma geldi Usta diyom terslik var bağlantıdan emin misin? Eminim diyor Pionner teyp de bozuk çıkabilir bazen diyor bana ikna edene kadar akla karayı seçtim Dediğimi yaptı da normale döndü her şey.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.