DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar toplam 12 patlama olmuş bütün dünyada sizce internette satılan sıfır note 7 leri almak mantıklı mı riski var mı hala fiyatları çok uygun butcem yok elimdeki ölüyor yardımcı olabilir misiniz
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Note 7 almak elbette riskli. Ayrıca alacağınız cihaz hiçbir zaman patlamayacak bile olsa Samsung verdiği güncellemelerle cihazın bataryasını %30'a kadar doldurabilmeye mahkum bıraktı. Ve pek tabi birçok özellik eksikliği de cabası. Onun yerine siz bize fiyat aralığınızı söyleyin biz size cihaz önerelim.
Hocam %30 dan emin misiniz ben %60 görmüştüm benim bütçe maks 500 ve note tarzı kalemli bir şey lazım yani fiyattan çok note u istiyorum normalde Samsung almam ama note un özelliği de başkasında yok
Hocam %30 dan emin misiniz ben %60 görmüştüm benim bütçe maks 500 ve note tarzı kalemli bir şey lazım yani fiyattan çok note u istiyorum normalde Samsung almam ama note un özelliği de başkasında yok
Paranıza yazık hocam elinizde patlar cihaz.
EDIT : Hocam şimdi baktım da ben Sahibinden'den o cihazlar zaten replika. Yani Çin malı, sahte cihazlar. Onlara vereceğiniz parayı tamamen çöpe atmış olursunuz. Onlar Note cihazı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00B482800 -- 25 Şubat 2017; 12:38:36 >
Piyasa şuna replika note 7 kaynıyor. 500 e imkansız zaten kimse satmaz note 7 sini o fiyata. Artı olarak güncellemelerden sonra kullanılmaz halde ya eski bir fw bulunup flashlanıcak ( sammobile bile kaldırdı diye biliyorum ) ya da parası neyse verilip evde duran bir dekor olucak.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >