Arkadaşlar netbook sahibiyim İntel Graphics Media Accelerator 3600 adlı ekran kartım var intelin ana sitesinde sadece windows 7 ile uyumlu olduğu yazıyor fakat bilgisayarda windows 7 çok kasıyor.Bende pardus işletim sistemi kullanmaya karar verdim fakat ekran kartı sürücüsünün bu işletim sisteminde nasıl yüklendiğnii bilmiyorum pardus işletim sisteminde ekran kartı nasıl yükleniyor yardım edermisiniz?Teşekküler.
Yani herhangi bir linux işletim sistemi yuklesemde ya da Pardus yuklesemde ekran kartı sürücüsü yuklememe gerek yok mu ya da herhangi bir işlem yapmama?Sadece format atsam yeterlimi?
Evet,ayrica Amd ve Nvidia kartlarinda acik kaynak suruculeri kurulu ve kullanilir olarak gelir.Tabi bunlari sonra kapali kaynak ile degistirip degistirmemek size kalmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @***Leopard***
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Deepfears
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @***Leopard***