Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
4952
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Android Kurulu Pc Wifi Sorunu
L
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

İyi akşamlar arkadaşlar , konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim..
Başlıkta belirttiğim gibi LG x110 netbook pc'me Android yükledim (nedeni windows kullanmam için çok fazla sistem gereksinimi istiyor ve ben de bu pcyi sadece internette gezinmek ve youtubeda video izlemek için kullanıcağımdan Android 4.4 rc1 x86 kurdum) pc sorunsuz çalışıyor fakat wifi hiçbir şekilde açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
8 yıl
Teğmen

remix os , phoenix os , yada android x86'nın son sürümünü (6.0) yükleyebilirsiniz.
wifi olarak zannımca driver desteği yok, önerdiklerim işe yaramaz ise akıcı bir dil ile android x86'nın google forumunda konu açabilirsiniz.



A
7 yıl
Er

Biraz geç olacak ancak Android 7 yüklediniz diyelim. 32 bit yüklediyseniz 64 yükleyin 64 ise 32 yükleyin bende öyle düzeldi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
7 yıl
Yüzbaşı

işlemcisi 4.2se sürümünü desteklemiyor yani 64bit kuramaz bu durumda en iyi çözüm şuan phoenix os tabi kendisi uzmansa wifi sorununu apk tool box adlı komut yazılımını kullanarak sistemine uygun fixleyebilir aslında basit phoenix os da wifi çalışması gerek android x86 kuruluysa kendi hünerlerine kalmış oluyor system.inf dosyasından sürüm destegi verebilir



A
6 yıl
Yarbay

Bu sorunu bende yaşıyorum. 32 ve 64bit iso denedim ama ikisinde de wifi sorunu var ne önerirsiniz?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.