Arkadaşlar merhaba. Anadolu lisesi mezunuyum az çok bir kaç temel şeyi biliyorum sadece. Sayılar, renkler, adın ne, nerelisin vb gibi. Almancamı geliştirmek istiyorum bir kursa vb gitmeden önce kendim geliştirip daha sonra kurs filan düşünüyorum. İnternette Türkçe anlatımlı dersler pek göremedim, podcast olarak 1-2 tane var ancak ben görsel olmasını yazımları vb öğrenebilmek için istiyorum. Eğer varsa bildiğiniz kitap, cd önerilerini verebilirmisiniz? genel olarak öğrenme amacım gramer vb. den ziyade konuşabilmek, denilenleri anlamak. İstediğim kaynağında içeriği bu yönde olmalı.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hocam sizin bu konunuza göz attım siz yazmadan önce ancak ordaki kaynaklar podcast, videolu anlatım varsa ben bulamadım. Sadece ses etkili olmuyor bende ne yazık ki.
Özel mesaj kabul ediyorsanız size bir şey danışabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takeshi Kovacs -- 31 Ocak 2017; 18:9:29 >
Almanca dilini geliştirmek için size tavsiyem öncelikle kitap okumanızdır ve bununla beraber eğitim. Evde Almanca kitapları okuyarak bu işe başlayabilirsiniz. Buna ilave olarak Almanca öğreten bir sürü web sitesi var benim takip ettiğim bir blog sitesi var. Almanca Notlarım Örnek konu Almanca Saatler çok detaylı anlatılmış konular var Almanca Alfabesi ve Okunuşları Almanca oldukça zengin kaynaklar sunuyor. Kelimeleri öğrenirken size çok faydası olacak.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.