Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
9
Cevap
271
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Şimdi tek maç performansıyla göklere çıkaracaklar
G
9 yıl (18200 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Rodrigues bir kaç maç ortalama ya da kötü oynasın (bu oldukça normal) beter bir şekilde eleştirmeye başlayacaklar. İyi transfer olmuş katkı vermeye devam edecektir, Bruma örneğinde olduğu gibi onca maç katkı verdi şurada Bruma'yı acayip bir şekilde eleştiren troller gördük, trolluğun bile bir ayarı olmalı.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



L
9 yıl (8743 mesaj)
Yüzbaşı

Buna katılmamak elde değil, türk taraftarlar olarak ne övmeyi biliyoruz ne de yapıcı şekilde eleştirmeyi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
9 yıl (43818 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Buna katılmamak elde değil, türk taraftarlar olarak ne övmeyi biliyoruz ne de yapıcı şekilde eleştirmeyi.





+1



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

E
9 yıl (2003 mesaj)
Yüzbaşı

bruma rodrigues kanatlar of offf



A
9 yıl (11479 mesaj)
Yüzbaşı

Aynen iyi başladı form sıkıntısı çekmezse iş yapar gibi duruyor. Bakalım göreceğiz. Şimdiden hanesine bir maç yazdırdı. Bu maçta o olmasaydı gol falan atamazdık. Pozisyona da giremedik zaten öncesinde.



O
9 yıl (18993 mesaj)
Yarbay

Rodrigues açık alan bulursa etkili bir futbolcu olduğunu gösterdi, fakat daha ilk maçından uçacak kaçacak demek yanlış olur. Fiziksel olarak tam istediği seviyeye gelirse, bu ve bunun gibi performanslar bize yeter. Sonuç olarak beklenti yüksek değildi ve etkili olunca millet sevindi.



T
9 yıl (5589 mesaj)
Binbaşı

Kesinlikle tek macla degerlendirmemek lazim. Ama insallah her mac daha da iyi oynar.



R
9 yıl (2415 mesaj)
Teğmen

Tek maçla iyi veya kötü oyuncu olduğu kanısına varılamaz ama nasıl oyuncu olduğu tahmini yapılabilir.



Şu maçta kontra oyuncusu gibiydi



E
9 yıl (7060 mesaj)
Binbaşı

daha maça çıkmadan çöp diye konu açılıyorsa, iyi çıkınca tek maçta göklere çıkarılması normal. biri hani çöptü diyor, öteki büyük maçlarda göreceğiz diyor. çöp diyen dediği çıksın diye her hafta kötü olması için dua eder, diğeri bir iki olumlu iş yapsın yine şunu rezil edeyim der bu işin sonu yok. burada en gereksizi çöp diyen elemanlar. her şeyin başlangıcı bu rahatsızlardan kaynaklı.



G
9 yıl (3053 mesaj)
Çavuş

Tek mac bile degil 45 dk sadece yani biraz beklemek lazım en kötü böyle kalirsa bile Yasini rahat keser



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.