Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
209
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Masterda Yeni Zelanda mı Avustralya mı?
M
7 yıl
Er
Konu Sahibi

Herkese selam arkadaşlar. Ben önümüzdeki haziranda üniversiteyi bitiriyorum ve işletme masterı yapmak istiyorum. Üniversiteyi Ankara'da okudum ve okul hayatım boyunca hep istanbulda master yapma hayali kurmuştum. Ama ülkemizin bu durumu beni çok korkutuyor özellikle iatanbulun bu kadar saldırıya açık olmasından gözüm korktu ve yurtdışına sıcak bakmaya başladım.
Komşumuzun torunu Avustralya'da üç ay dil okuluna gittiği için orayı övüyor sürekli ben de sıcak bakmaya başladım açıkcası. Ama hakkında pek bir bilgim yok eğitimi nasıldır hayat pahalı mı? Derken araştırmalarımda Yeni Zelanda karşıma çıkmaya başladı. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bu ülkelerle ilgili bilgisi olan, yaşayan ya da okumuş olan biri varsa yardımcı olabilir mi? Hemen başvurulara başlayacağım çünkü ona göre.
Avustralyada mı master yapmalıyım yeni zelandada mı?



K
7 yıl
Yüzbaşı

Issizlik oranina bak, is bulma sansin hangisinde yuksekse ve hangisine daha kolay gocmenlik yapavilrceksen orda yap derim, saniri, yeni zelanda daha ucuz ama tum is camiasi avusturalyada.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.