Sunny 7011 DCIZ V12C1A5 model uydu cihazım var. Ancak birçok şifreli kanalı göstermiyor. En son 2005 yılı Mayıs ayında güncellenmişti. Güncelleştirme için gerekli olan program ile rs23 kablom var. Çünkü benim bilgisayarda güncelleme yapmıştık. Şimde bu uydunun güncel yazılımını hangi adresten bulabilirim. Ve bulduğum bu yazılımı uyduya hangi adımları takip ederek yükleyebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Yanlış birşey yapıp cihazın flash belleğini yakmak istemiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.