Haha geri cevap verecek argumanin yok o kelimeye takılmissin hadi onu umarim olarak degisteriyim . İşte o kelimeyi kullanman bile bana cocukluktan beri dayatılan din olgusunun sebebi . Aklı ermeyen cocuklari cehennem diye korkuya korkuta dini kafalarına bir virüs gibi sokuyorsunuz sonra dinde zorlama olmaz derler. Benim amcam kızını başörtü takmiyor diye dövdü. Ama dinde zorlama yoktur .boşver cevap verme sen yazdıklarıma
İnsanın aslında iradesi yoktur.Bizim irade dediğimiz şey çevresel şartlara ve yaşadıklarımızı göre şekillenir. Kimliğimizi belirlemek için yaptığımız her seçim aslında bir ruhumuzun olduğunun delilidir.
Mesela bir insan kolunu kaybetse ruhuna bir şey olmaz. Diğer kolunu da kaybetse bir şey olmaz. Hatta bacaklarını da. Yaşamaya devam eder ve ruhu içindedir. Sınırlandırmaya devam edersek ne olur bilemiyorum. Bence ruh beyindedir. Kalp diyenler olacaktır. Ama kalp nakli yapılabilirken beyin nakli yapılamaz. Bu da ruhun beyinde olduğunu gösterebilir.
oha lan mantıklı tek acıyı hissetmediğimiz bölgemizde aynı zamanda beynimiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @fruko_38