Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
423
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Teknoloji fakültesi hakkinda endişeler
A
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar Sakarya makine mühendisliği teknoloji fakültesi bölümünü kazandım. Normalde kazanacagimi dusunmuyordum teknoloji fakültesi de hiç yazmayacaktim aslinda ama fizikistten bi yazi okudum bi anda zaten gelmez diyede yazmis bulundum ve geldi.kendimi hep Balıkesir makine mühendisliğine hazırlamıştım. İnternette teknoloji fakültesini okuduğumda çok üzüldüm hatta 2 gündür kahroldum diyebiliriz. Ben iyi bir puanla girdiğim bi Anadolu lisesinden mezunum teknoloji fakültesini savunan arkadaşların çoğunun mtoktan olduğunu görüyorum o yüzden diyorum ki yanlış tercih mi yaptım. Yani mtok ile girmek için iyi fırsat ama Balıkesir mühendislik fakültesinede girebilirdim.sizce doğrumu yaptım yanlış mi, Balıkesir Üniversitesine nasıl gidebilirim tekrardan lys puani ile geçiş veya değiştirme şansım yokmu? Değiştirmelimiyim sizce?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
8 yıl
Onbaşı

Önemli olan gerçekleri kabullenmektedir. Balıkesir müh fakültesi sakarya tekno dan iyidir ama. Sakaryada üniversite olarak daha iyi. Önemli olan fakülte veya eğitim dili dili sizsiniz bence. Başarılar dilerim hocam umarım hedeflerinize giden yolda sakarya sadece bir duraktır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
8 yıl
Teğmen

Fakülte değil eğitim önemlidir ama uluslararası anlamda teknoloji fakültesi mezunu Teknolog diye geçer. Teknoloji fakültelerine mühendis denkliği veren tek ülkeyiz. Ülkede kimse teknisyen adını anmak istemiyor.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

almanyada aynı şekilde teknoloji fakültesine aynı diplomayı veriyor hocam



E
8 ay
Er

hocam çok boş bir yorum ya.




Bu mesajda bahsedilenler: @ozanselte
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.