Neden Olmasın ki Git hurdalığa bir arabanın Anahtar lık yerini kopar kasanın güç tuşuna bağlı olan kaloları Anahtar sistemine göre bağla :D Nası l Anlattım ama şaka bir yanada yapılabilir kardeşim zor değil yani herhangi bir elektirik Mühendisi tanıdığına yaptırabilirsin
Anahtarla açtığın zaman sürekli basılı kalacağı için PC açılmadan tekrar elektriği kesilip kapanacaktır. Ama arabanın marşına bastıktan sonra anahtarı bırakınca 1 kademe geri geliyor. Öyle bir şey yapabilirsen dediğin projeyi uygulayabilirsin. Hiç bilmiyorum dersen Power tuşunun kablosuna anahtar sistemini bağlayıp devreyi kapalı hale getirebilirsin ama bu durumda yine tuşa basarak PC'yi açmak gerekiyor.
daha önce yapanlar bizim burdaki bi arkadaş var ara elektirikçisi sanayide pc yi uzaktan kumanda ile açyor apartman grişinde basıyor yukarı çıkarken hazır
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >