Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
198
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hosting önerisi
G
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

günde 1000kişi gircek diyelim kaç tllik almam gerekiyor bide firma önerirseniz

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



P
9 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: BSAVRAM

günde 1000kişi gircek diyelim kaç tllik almam gerekiyor bide firma önerirseniz

Merhabalar;

Hosting hizmetlerini ücretlendirme ile ayırmak doğru olmayacaktır. Bahsi geçen site için bütçenize uygun hosting hizmetini tercih edebilirsiniz. Aylık 10 GB'ın üzerinde trafik olması size yeterli gelecektir.

ProIrc olarak tarafımızın hizmetlerine gözatabilirsiniz ve bütçenize uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
www.proirc.net / destek@proirc.net


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl
Çavuş

Kafanızdaki sorular hem çözüm bulmanız içinhttps://www.xs.net.tr uğrayarak canlı destek hattından bilgi alabilirsiniz yardımcı olurlar.



B
9 yıl
Er

Ben atakteknoloji.com dan almıştım sen de bi bak istersen




Bu mesajda bahsedilenler: @BSAVRAM
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.