Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1491
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Peugeot 206 yakıt pompası sorunu hakkında.
M
9 yıl (461 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İyi forumlar,
2004 model 1.4 benzinli peugeot 206 aracımın benzin şamandırası çatlak olduğu için yan sanayi şamandıra ile değiştirttim.ancak uyumlu olmamasıyla alakalı olsa gerek yakıt göstergesi depoyu boş gösteriyor.hatta depoyu fulledikten sonra bile.orjinal parça 500-600 lira civarında su an değiştiremiyorum.çıkma parça bulabileceğim bir yer var mıdır ya da başka bir çözüm.bu arada bursa da yaşıyorum.teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.