anakart buysa islemci cok eski.sistemi komple yenileyin bence ama illa kart alacam kart bozuldu filan diyorsaniz olsa olsa amd 240 modeli olur o sisteme ya da nvidia olsun dersen gt730.
anakart buysa islemci cok eski.sistemi komple yenileyin bence ama illa kart alacam kart bozuldu filan diyorsaniz olsa olsa amd 240 modeli olur o sisteme ya da nvidia olsun dersen gt730.
Yeni bir dizüstü bilgisayar aldım masaüstü evde duruyor kullanan yok ama dediğiniz gibi çok eskidi ve internette bile gezinemez oldu 4 gb ddr2 800 mhz ram ve amd 64 x2 6000+ 3 ghz işlemci aldım.Birde ucuz yollu ekran kartı değişikliği ile en azıdnan rahatça internette gezinmesini rahatça lol oynayabileceği duruma gelmesi kafi.Ana kartın eski olması bana ne gibi sıkıntılar çıkarır?
internet için x2 6000 zaten dahili ekran kartıyla bile yeter..eğer kasılma/takılma vb birşey varsa sıcaklıkları kontrol edin,olmadı hdd yi..lol içinse evet r7 240 alınabilir
anakartin eski olmasi en kotu senaryoyu soyluyorum karti takarsin goruntu gelmez.nadir gorulen bir durumdur ve ben cok az guc ceken kartlar onerdim bir sıkıntı olacagini zannetmiyorum.
Bu anakartta Atı Radeon x1650 ekran kartı kullanıyorum bunu değiştireceğim ne öneririsiniz hangi model aralıklarında ekran kartları uyumludur?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akagami No Shanks -- 9 Temmuz 2016; 21:02:56 >