Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
389
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Amazondan gelen mesaj
B
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Amazon burda ne anlatiyo yardım pls
Your Account Amazon.com
Message From Customer Service
Hello,

I understand your concern that you are facing trouble in your order# 109-9270549-1089818. I'm sorry for the inconvenience caused to you.

I tried to create a replacement but because the address associated with this order has been deactivated from your account, so we're unable to create a replacement for your order.

To make this right for you, I've requested a refund for $34.99, which includes the cost of the item and its associated shipping costs. This refund will go through within the next 3-5 business days and will appear as a credit on your billing statement. Please note that this does not include your bank's processing time.

On the date the refund is completed, we'll send you an e-mail confirming the date, amount and payment details. After receiving this confirmation e-mail, you can view the refund details on the Order Summary in Your Account (http://www.amazon.com/your-account). Completed refunds will appear at the bottom of an individual order summary page.

On this occasion, we don't require you to return the original. You're welcome to keep, donate or dispose of it - whichever option is most appropriate and convenient for you.

I hope this helps. We look forward to seeing you again soon.

We'd appreciate your feedback. Please use the links below to tell us about your experience today.

Best regards,
Shevendra K



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
8 yıl
Çavuş

Öncelikle konuyu açarsan (ne yaptın ne ettin) daha iyi yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.

Ürün değişimi açmaya çalıştım ama şiparişi verdiğin adres hesabından deaktive edilmiş diyor. (ne anlama geldiğini bilmiyorum)

Ben de 34,99 luk geri ödeme dosyası açtım diyor kargo margo, 2-5 gün içinde görürsün diyor.

Geri ödeme tamamlandığında sana e-posta yollayacağız, geri ödeme tarihi detayı vs. hakkında diyor.

Son olarak bu durumda, orjinal ürünün geri iadesine gerek duymuyoruz. Saklamakta, kurtulmakta veya birisine vermekte özgürsün diyor.

Son satırdan anladığım kadarıyla umarım bir çakallık, çomarlık yapmamışsındır



B
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yok bisey yapmadim. Dedim g35 aldım. Mic acikken sol kulak cizirdiyo. Bi tane de video attım. Sonra da bunu attılar translate düzgün çeviremedi bunu da sorayım dedim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
8 yıl
Çavuş

Haa tamamdır kusura bakma bu arada önyargıyla yaklaşıp haksız ithamda bulundum :) Sebebini biliyorsundur nasıl bir ülkeysek metrekareye 7-8 çomar düşüyor satıcıların, özellikle de müşterisini hep mutlu eden Amazon'un iyi niyetini suistimal ediyorlar ve artık canım ülkemize gönderim yapmamaya karar vermelerine sebebiyet veriyorlar.



B
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ben de iade istememistim. Sadece sorun çözümü için yardım istemiştim. Onlar da bunu gönderdiler. Para da gelmiş zaten. Şimdi baktım. Gerçekten amazon ilgili. Türkiyede gameekstradan klavye aldım. Tuşun teki yoktu. Yazdım aradım takmadilar. Ne alırsam artik amazondan



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.