Arkadaşlar selamlar, sahibinden.com da kymco agility city 125 motoru bir arkadaşımın tavsiyesiyle 3,500 tl ye buldum. 2013 model ve 8,500 km de. Sizce 3,500 tl ye alabileceğim en mantıklı motor bu mudur? B ehliyetim var a2 ye fark ehliyeti alıcam. 103 kg ve 1.78 im. Toplam 3-4 saatlik scooter tecrübem var.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
B ehliyetim var a2 ye fark ehliyeti alıcam. 103 kg ve 1.78 im. Toplam 3-4 saatlik scooter tecrübem var.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >