Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
239
Tıklama
0
Öne Çıkarma
win xp pro sp2
R
21 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

"KOPYA" sp1li win xp pro kullanıyorum.. win updateten sp2 güncellemesini çekersem herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



D
21 yıl
Yarbay

bende no problem



C
21 yıl
Binbaşı

K
21 yıl
Yarbay

YA BEN ŞU BİZ İNTERNETE BAĞLANINCA OTOMATİK GÜNCELLEME YAPAN Bİ ŞEY VAR YA XP NİN İÇİNDE ONUNLA İNDİ AMA YÜKLEMEK TEN KORKUYOM.BİDE BİLGİLERİM KAYBOLUR MU?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
21 yıl
Yarbay

sp2 yüklemesini yapanların , oyunlarda kilitlenmeler yaşadığını bu ay ki LEVEl dergisinde okudum...bilmiyorum bu ne kadar doğru o yüzden bu update i erteledim biraz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.