Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
228
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Notebook Soğutucu Alsam İşe yararmı?
B
9 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba! arkadaşlar. Yaklaşık 2 ay önce HP laptop aldım. Ve şuan bayağı ısınmaya ve fanlar sesli çalışmaya başladı ilk başlarda tık yoktu :)
Laptopumun altında ızgaralar yok denebilir ancak bir laptop soğutucu alsam işe yarar mı? Ben biraz bakındım sanırsam ızgara yoksa pek
işe yaramıyormuş ve soğutucunun fanları ile ızgaraların uyuşması gerekiyormuş. Yorumlarınızı bekliyorum

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.