Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1201
Cevap
168078
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım (49. sayfa)
E
10 yıl
Onbaşı

A
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ekkke1903

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-acil-satilik-orjinal-temiz-toyota-corolla-1.6-sol-270916531/detay

Peki bu aracı 36 bine alsam nasıl olur?çok mu sizce?teşekkürler..

Araç güzel görünüyor.fiyatta uygun terra modellere bu paraları istiyorlar.hiç değilse donanım yüksek.şayet kaporta boya da bir problem yoksa ve hasar katdı temizse alınabilir...hayırlı olur inşallah


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
10 yıl
Onbaşı

Değerli bilgileriniz için teşekkürler.
Bu toyota tanidikta lovato lpg değişensiz bir kaç parça boya tek çamurluk düzeltilmiş.Bendeki 97 golf 3, (273) bin lpgli beyaz değişensiz full boyali arka tek kapida doğrultma araçla takas yapabiliriz.36-18 yada 37-19 olacak şekilde üstüne 18 versem nasil olur sizce?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ada44mavi
C
10 yıl
Er

A
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ekkke1903

Değerli bilgileriniz için teşekkürler.
Bu toyota tanidikta lovato lpg değişensiz bir kaç parça boya tek çamurluk düzeltilmiş.Bendeki 97 golf 3, (273) bin lpgli beyaz değişensiz full boyali arka tek kapida doğrultma araçla takas yapabiliriz.36-18 yada 37-19 olacak şekilde üstüne 18 versem nasil olur sizce?


Hocam golf konusunda bilgim yok ancak toyotanın fiyatı donanımına göre uygun...



C
10 yıl
Er

E
10 yıl
Onbaşı

Hocam benim arabayla takas yapicaktim ben direk alicak param yok teşekkürler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @caktepe
M
10 yıl
Teğmen

Arkadaşlar torpidoyu cikarttiktan sonra oradan beyaz plastik bir parca düştü resmini yukleyemedi, ne ise yarar nedir bilgisi olan var mi



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Yüzbaşı

selamlar
sizden fikirlerinizi almak istiyorum.

2006 model toyota 1.4 dizel sol otomatik hatchback 170.000 km de almak üzereyim. alacağım kişi arkadaşım. daha pazarlık yapmadım. 28 bin istiyor. araba çok temiz ve kendisi 2nci sahibi.

fiyat nasıl sizce? alayım mı? masraf çıkarır mı? kronik sorunları var mı? yedek parça durumu nasıldır? teşekkürler. internette fiyatlar 30 bin lerde geziyor bu arada


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
10 yıl
Er

S.a arkadaşlar. 2006 -2007 model 1.6 sol sedan araç almak niyetindeyim. km.si aşırı fazla olmayan, temiz bir araç olursa iletişime geçebiliriz. Aranızda satacak arkadaşlar varsa bana ulaşabilirler. ayrıca yorumlarınız ve verdiğiniz bilgiler için teşşekkür ederim. Bilgi sahibi olmam da yardımcı oldunuz. İyi geceler ..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Er

kimsecikler yok mudur bee???


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl
Yarbay

2004 model hb 1.6 sol lpg'li 140bin km'de sadece sağ arka kapıda boyası olan başka bir hasar vs bulunmayan corolla'ya 30 bin lira verilir mi?
bu aracın lpg tüketimi km'de kaç kuruştur?
yardımcı olursanız sevinirim,hayırlı forumlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
9 yıl
Yüzbaşı

Bence bu piyasaya göre fiyat makul.




Bu mesajda bahsedilenler: @macmaneman
P
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: treko

2004 model hb 1.6 sol lpg'li 140bin km'de sadece sağ arka kapıda boyası olan başka bir hasar vs bulunmayan corolla'ya 30 bin lira verilir mi?
bu aracın lpg tüketimi km'de kaç kuruştur?
yardımcı olursanız sevinirim,hayırlı forumlar.

Lpg şehir dışında sakin kullanımda 16 kuruşa kadar düşer. Şehir içi en fazla 25 kuruş yakar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Teğmen

2005 otomatik corolla sol hb ş. içi lpg tüketimi
lpg 1.90 tl
Bu mesaja eklenen görseller:

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dırdır07 -- 6 Mart 2016; 14:49:22 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
9 yıl
Yüzbaşı

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var 2 araç arasında çok kötü ikilemde kaldım 3 gün içinde karar vermem gerekiyor.

1) 2006 model Toyota Corolla 1.6 HB Terra Special ,118bin KM'de lavoto marka lpg var,araçda hata yok motor expertiz verimi %98 de inanılmaz diri duruyor araç
2)2013 model Hyundai İ20 1.4 crdi Jump (dizel) ,30bin KM'de 6 ileri vites,hatasız

Yılda 10bin km yol yaparım hergün 10 km yol gideceğim ortalama olarak hafta sonları da 150-200 km kullanır senede 2 3 defa da uzun yol yaparım.
Toyota Corolla :33Bin tl
Hyundai İ20:34Bin tl

lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
F
9 yıl
Yüzbaşı

yukarıda açıkladığım araçlar bunlar arkadaşlar siz olsanız hangisini alırdınız?
Bu mesaja eklenen görseller:

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



O
9 yıl
Er

Selam Toyotacılar ; Herkes in Toyotası Özeldir. Ben, Corolla 1992 yılında Amerikada yılın arabası seçildiğinden beri Toyotacıyım. Amerikada heryıl 400 e yakın Model/tip araç çıkar ama Toyota yılın sorunsuz arabası seçilmişti. Hergittiğim ülkeden oto dergisi alıp araştırırım. Naçizane Sonuç Toyoda cıyım.
1993 de Doğan ve Opel vectraya sıra verirlerken ben 2 brodway parası verip Corolla 1.6 XL karbüratörlü aldım,arkadaşlar bir uzakdoğu arabasına o kadar para verilirmi diye beni kanıksadılar. 15.sene fren balatası hala yarımdaydı. Neyse ben bu araçla LPG ile 200 km/h hız yapardım. Tabii Kar lastiği ile bu sürat kaldırmayacağını bildiğim halde arka lastik tel atınca bende birader ile araçta 200 km ile giderken kontrolden çıktı 4-5 takla attıktan sonra aracın içinden bir çizik almadan çıktık. Aracın direkleri sap sağlam idi motor kaputundaki hasardan başka ne tavanda ne de kapı ve karoserde bir şey yoktu fakat araç pert oldu .Yani Toyotaya bu kadar para verilirmi gibi laflar cok boş laflar. Toyota Corolla efsane kasa tarafımdan test edilmiştir. Neyse daha sonra 2.Corolla için 2000 Model ilk VVTI motora geçtim Terra 1.4 97 Hp inanılmaz bir araç biraz yağ eksiltmesi vardı ama şehir içi 22-23 krs otobanda 19 krs klima açık 160 km sürat ile Sinop a gidip geldim. Ne dizel ne de baska sistem tanımam Toyota Lavato yu cok sever aralarında özel bir sevgi ve muhabbetleri vardır. Araç dünyasında LPG yi bu kadar seven baska bir araç yoktur. 24 senelik dergi lerim var epey internet ten yabancı siteleri karıştırırım Toyota dan başka sorunsuz bir araç yoktur. Tabi önler 28 arkalar 30 olmayacak yani tuzunu yağını limonunu tam zamanında koyalımki surprizle karşılaşmayalım. Diyeceksiniz ki bu aracın negatif yönleri yokmu elbette var ama hayati değil lastik sesini içeri almak gibi motor sesini eskiler daha çok alıyordu. 1993 corolla ile virajları 120-140 ile alıyordum rüzgar direnç katsayısı çok düsüktü. Tabii o aracın Rüzgar kat sayısı yani aracın rüzgar tünelindeki direnç kat sayısı 0.26 idi. Gelelim Son Corolla ma 3 ay temiz bir araç aradım maaalesef çizikten veya güneş yanığı diye uydurma ve gülünç terimlerle full veya lokal boyalı araçlardan bir tane 2005 Terra otomatik nasip oldu. 110 hp ama 175 km/h max speed. Yine aynı VVTI motor tabiiki LAVATO nun yeni nesil akıllı hızlı modeli ile tanıştırdık. Otomatik viteste Performans kaybı 0.05 gibi çok düşük. Yani Acceleration/atılım benzinle aynı. Yakıtlar:Benzin de Fabrika verisi 100km/10.5 Lt benim yaptığım full bakım dan sonra ve Şubat ayı iklimi ile 100km 11.60 Lt. LPG de : 100 km 13.31 Lt = güncel fiyat ile şehir içi 27.40 kuruş. Bundan iyisi Şam da Baklava idi. O da ne baklava ne de Şam kaldı.

Arkadaşlardan sormak istediğim bir iki husus var kendi deneyimlerinden faydalanma adına soracağım.

1. E12 kasa da Terra nın torpidosunda klima ve havalandırma düğmelerinin üstünde passenger hava yastığı uyarısı ile sağdaki 4 flaşör düğmesi arasında kalan
siyah cam bende bir fonksiyonu yok. Yani herhangi bir gösterge yanmıyor. Yurtdışı sitelerde bu camın arkasında saat kutusu var. Ben söktüm arkada saat
filan yok. Uluslararası bir marka aracın avrupa modelinde saat var. Bizim türkçe kitapta saat yazıyor fakat saat yok.

2. Yeni çıkan Navigasyonlu Multimedya Dvd çalarlara baktım fakat Türkiyedeki satıcılar ürünlerin özelliklerini tam yazmıyorlar.
Merak ettiğim konu aracın normal radyo ve cd player i ile birlikte çalışan araç bilgisayarı yani yakıt tüketimini bildiren yol bilgisayarı fonksiyonu bu yeni çıkan
cihazlarda acaba çalışırmı.


Herkese bol Toyodalı günler dilerim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
9 yıl
Er

Sayın Divapan ikiside güzel seçenek her iki aracı çok iyi biliyorum.

2006 Toyota HB seni hiç üzmez kaldıki Lavatolu daha ne istiyorsun Allan seni seviyor.
Hayırlı olsun diyelim.




Bu mesajda bahsedilenler: @divapan
W
9 yıl
Yüzbaşı

Sag Çamurluk altındaki su bidonu nedir e12 hatchback corolla sis farinin arkasındakini diyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >