Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1308
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bostancı Alfa Bayrak Otomotiv Yorum
O
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhabalar herkese,

Alfa Romeo Giuilietta almayı düşünüyorum. Birtane kendime uygun bostancı alfa bayrak otomotivde buldum ancak adanada yasıyorum. Arabayı adanadan gelip almayı düşünüyorum. Arabanın kazalı cıkma durumu vesaire olabilir mi sonuçta galeriden oldugu için insan biraz temkinli yaklaşıyor. Expertize gerek olur mu olursa nerede yaptırabilirim ve 1.4 170 bg kullanan arkadaslar acaba yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilirler mi ? Teşekkürler herkese.



S
8 yıl
Yüzbaşı

gitmeden önce mutlaka arayıp teyit edin. gidince de yetkili servisinde ekspertiz yaptırmadan almayın. yakıt tüketimi ş.içi 8-10 lt arasıdır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Teğmen

Merhaba,

Ben soylediginiz firmadan 3 defa araba aldım . 147 , 2006GT ,2008 GT gayet guvenilir insanlar. Ancak tabi ki mutlaka arabayı servise goturun. Dilerseniz yetkili servise goturun ekspertiz ucretlidir. Ya da bostancı sanayi sitesinde 2 tane alfa servisi var. Eger iciniz tamamen rahat olmasını istiyorsanız ucretli eskpertiz yetkili servis oneririm. Alfa Beayrak size yardımcı olacaktır arabayı servise goturme konusunda.




Bu mesajda bahsedilenler: @ozgurguneshan
H
8 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: Suggestions

gitmeden önce mutlaka arayıp teyit edin. gidince de yetkili servisinde ekspertiz yaptırmadan almayın. yakıt tüketimi ş.içi 8-10 lt arasıdır.

ankaradaki yetkili servis expertiz yapmıyormuş. Böyle saçmalık ilk kez duydum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.