Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8312
Cevap
411744
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (416. sayfa)
S
geçen ay
Yüzbaşı

Aynı sorun ve bazen kumandanın komple çalışmaması gibi sıkıntım vardı hatta burada da yazmıştım.
Ne alaka diyebilirsiniz ama sürekli takılı olan hdd yi çıkardım ve format attım komple düzeldi. Hdd ile mi sorun oluyordu yoksa format ile mi düzeldi bilemiyorum. Hdd yi sadece kullanacaksam takıyorum, dahili hafıza olarak eklemiyorum



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @PES_21_Murat
M
4 hafta
Yüzbaşı

ufak usb diskleri dahili hafıza olarak kabul ediyor.büyük diskleri sanmıyorum. dahili hafıza için hdmı nın yanındaki usb yı dahili hafıza olarak seçince ikinci usb devreye giriyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @suskun4449
M
4 hafta
Yüzbaşı

önceki mesajlarda nvidia sheld da iptv sorunlarından bahs etmiştim. sorunu çözdüm. ipv6 yı kapatınca sorun kalmadı.bilgi olarak paylaşmak istedim.



W
SATILDI





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeekendWarrior -- 28 Mart 2024; 11:21:1 >

A
3 hafta
Yarbay

Nvidia shiled 2017 gaming edition cihazımı kullanmadığım için satmayı düşünüyorum, son 1 yıldır kutusunda duruyor. Bir sorunu yok, düşünen olursa özel mesaj gönderebilir.



T
3 hafta
Yarbay

Çok beğenilen Projectivy Launcher'ın v4.51 ön güncellemesi çıktı; geliştirici xda-forum'da değerlendirmeleri toplayıp değerlendirerek yakın bir zamanda kararlı sürümünü Google Play'e yükleyeceğini belirtmiş. Sizlerde yükleyip değerlendirerek geri bildirimde bulunursanız harika bir Launcher'a sahip oluruz.

İşte benim değerlendirmem:

quote:


Güncelleme oldukça güzel olmuş. Nvidia Shield TV Pro 2019 cihazımda denedim. Cihazıma USB ile 250 GB SSD takılı ve cihaz depolaması olarak ayarlıdır. Kumandanın haricinde ayrıca cihazıma kablosuz USB alıcılı klavye-fare seti bağlayarak masaüstü bilgisayarı gibi de kullanmaktayım. Bu kullanım senaryoma göre değerlendirme yaparak katkıda bulunmak isterim. 

A) İyileştirme için tavsiyeler: 
- Kurduğumda ilk olarak klasörlere yazma izni kaynaklı sorun yaşadım (wallpaper atama, ayarları yedekleme işlemlerinde). Bu sorunu cihaz depolaması olarak ayarlı USB’li SSD’nin oluşturduğunu düşünüyorum. USB cihaz depolamasını çıkarıp Ağ depolamasında bir klasör seçerken sorun olmuyordu. Bu tarz sorunları yaşamamak için uygulama izinlerinde Dosyalar ve Medya’ya yazma izni olmalı ve Her Zaman İzin Ver seçeneği seçilebilmeli.
- “Watch Next” e Netflix içerikleri gelmiyor, diğerlerinde sorun yok. 
- Ana sayfada fare tekerleği ile aşağıya-yukarıya gezilemiyor. 
- “Now Playing” e oynatılan parçanın ilerleme durumu; oynatma-duraklatma-durdurma, ileri-geri sarma, önceki-sonraki parçaya atlatma gibi özellikler kazandırılabilir mi? Fare ile kontrol ederken çok faydalı olacaktır. 
- “TV Apps” ile “Mobile Apps” kartlarının ana sayfadaki görünümleri farklı olduğundan karma kategori yapmak istediğinizde uyumsuz bir görünüm sergiliyor. “Mobile Apps” kartları da “TV Apps” gibi banner şeklinde görünürse uyumlu olur. 
- Yeni eklenen tüm kategoriler “Left Headers”da aynı ikonuna sahip oluyor. Bir ikon kütüphanesi olmalı, bu ayıraç ikonu değiştirilebilmeli. 

B) Yeni özellik talebi: 
- Widget desteği eklenirse harika olur. 
- Widget desteği getirilemiyorsa en azından ana sayfada hava durumu; RAM, kalan dahili-harici depolama alanını gösterir başlıklar çok iyi olurdu.


https://xdaforums.com/t/app-android-tv-projectivy-launcher.4436549/



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 hafta
Yarbay

bugün localde bir test daha yapma şansı buldum.

Django Unchained 2012 Hybrid 2160p UHD BluRay UPSCALE DV HDR10+ HEVC DTS-HD MA 5 1-DataLass
SIZE                   : 147 GiB
OVERALL BITRATE        : 127 Mbps

vlc player ile 3,40x hızda oynatırken 400 ila 500 mbit bitrate işleme hızlarına ulaştı, hatta bir ara 550 mbite kadar çıktı. 5 sene öncesinin işlemcisi, minimum bi 10 sene daha götürür bu cihazı.




Bu mesajda bahsedilenler: @anilkoc
S
4 gün
Binbaşı

Selamlar. Sitede yazılanlara göre sanırım android tv ve box lar için kullanılabiliyormuş. Elimde mi stick 1080p modeli var. Acaba ona da yükleyebilir miyim? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Kolay gelsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tayaydin
T
4 gün
Yarbay

Okuduğum ve anladığım kadarı ile bu launcher projesi Xiaomi marka dahili Android sistemli projeksiyonlar için geliştirilmeye başlanmış sonra yelpazesi genişletilmiş. Google Play'deki açıklamasında resmi olarak desteklediği ürünler içinde geçmesede kurulup kullanılabileceğini düşünüyorum (Mi Stick geçmese de Mi Box S geçiyor mesela). Mi Stick'de Google Play'den aratın veya aşağıdaki linkten direkt ulaşın, indirmeye müsade ediyorsa zaten destekliyordur 😉:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spocky.projengmenu



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @selcuky1
S
4 gün
Binbaşı

Çok teşekkür ederim.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @tayaydin
S
4 gün
Binbaşı

Merhaba. Yönlendirmeniz üzere xiaomi mi stick 1080p cihazıma googleplay üzerinden yükledim. Gayet güzel ve kullanışlı. Tekrar teşekkür ederim. Sağolunuz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tayaydin
T
4 gün
Yarbay

Güle güle kullanın hocam. Deneyim, tecrübe ve gördüğünüz eksikleri geliştiricinin xda forumdaki sayfasına yazarsanız faydalı olur. Ücretsiz hali pekçok ihtiyacı gideriyor, destek olmak isterseniz satın da alabilirsiniz.
https://xdaforums.com/t/app-android-tv-projectivy-launcher.4436549/page-53

Bir diğer güzel launcher'da "ATV Launcher", widget desteği var ve kartları özelleştirmeye izin veriyor (projectivy gibi tv uygulama kartlarını banner kart olarak gösterirken yandan apk olarak yüklenen mobil uygulamalarıda kare kart şeklinde göstermiyor. Hepsini banner kart şeklinde yapmaya müsade ediyor, böylece ana sayfada uyumlu duruyorlar). Şu an aktif kullandığım Launcher’dır. Çok düşük bir ücreti vardı, satın aldım. Uzun zaman güncelleme gelmedi, güncelleme bekliyoruz:
https://play.google.com/store/apps/details?id=ca.dstudio.atvlauncher.pro



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @selcuky1
S
3 gün
Yarbay

Nvidia shield pro 2019 satan varsa almak istiyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 15 Nisan 2024; 16:52:23 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.