DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar geçtiğimiz ay anakartım arıza yaptı ve yeni anakart aldım. Şimdi anakartı değiştiricem ancak işlemci için termal macunum yok. Halihazırda üzerinde macun var ama yeni anakarta geçerken tekrar sürülmeli mi yoksa mevcut olan yeterli midir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
TERMAL macun olarak ne tavsiye edersiniz ? cooler master kullanıp ısınma sorunu yaşayanlar var forumda o nedenle akasa-deep cool işlemci soğutucularının yanında gelen 1-2 kullanımlık termal macunlar yeterlimidir yoksa zalman-noctua macun almak şartmı ? teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >