Arkadaşlar yeri burası mı değil mi bilmiyorum ama bi fikire ihtiyacım var. Benim işyerinde sadece iş amaçlı kullandığım içinde program yok denecek kadar az internnette gezindiğim bir bilgisayar var. Kaspersky yüklü. E 6800 işlemci ve 4 gb ram var. win 7
Bu eski külüstür filan diyenler olabilir ama iş amaçlı sonuçta
Bi süredir internete girmekte sorun yaşıyorum ttnet testlerde indirme 13 lerde filan ama bariz yavaş benim için. Bi ara format attım çok bişey değişmedi. Fanlar düzenli çalışıyor ısınma da yok. Acaba bilgisayar bu iş için de mi yavaş kalıyor artık. casper bilgisayarı. Sadece bu iş kullanımı için böyle olması normal mi sizce. Lütfen sadece gerçek anlamda bilecek arkadaşlar yardımcı olsun.
Casper alınır mı, bu işlemci çalışır mı gibi tamamen gereksiz cümleler kurulmasın rica ediyorum.
Tşk.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bunu soylememin sebebi disk kullanımın ortalarada. Bir işlem yap bilgisayarında ama cpu ve disk yonetimi monitörü acık kalsın. internet explorer açarken hangisi %100 vuruyor ona bakalım ona göre müdahale ederiz ama bence disk eskimesinden fark eder.
Benim işyerinde sadece iş amaçlı kullandığım içinde program yok denecek kadar az internnette gezindiğim bir bilgisayar var. Kaspersky yüklü.
E 6800 işlemci ve 4 gb ram var. win 7
Bu eski külüstür filan diyenler olabilir ama iş amaçlı sonuçta
Bi süredir internete girmekte sorun yaşıyorum ttnet testlerde indirme 13 lerde filan ama bariz yavaş benim için. Bi ara format attım çok bişey değişmedi. Fanlar düzenli çalışıyor ısınma da yok.
Acaba bilgisayar bu iş için de mi yavaş kalıyor artık. casper bilgisayarı. Sadece bu iş kullanımı için böyle olması normal mi sizce.
Lütfen sadece gerçek anlamda bilecek arkadaşlar yardımcı olsun.
Casper alınır mı, bu işlemci çalışır mı gibi tamamen gereksiz cümleler kurulmasın rica ediyorum.
Tşk.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.