Bütün gün uğraştım, beceremedim. 1TB lık harddiskime kurmak istiyorum Fedorayı. Disk Managerdan 100GB alan ayırdım fakat kurulum yaparken bana yeterli alan olmadığını söylüyor. Lütfen yardım edin sinirim bozuldu 4 saattir uğraşıyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Windows 8 sistemi uefi\efi ilemi kurulu üstelik o sistem rezalet önyükleme seçeneği var başlatıktan sonra seçenek sunuyor birde gpt ise diskiniz full biçimleme olmadan linux kullanmazsınız windows 7 sistemini kurun sonra fedora sıkıntı olmayacaktır legacy modda yapın bunları
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.