Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
198
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Klavye numerik tuş problemi
A
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Dün buna benzer bi konu açtım fakat kimseden cevap alamadım. Laptopta F tuşlarının altındaki rakamlar çalışmıyor sağ tarafta bulunan yerde iki ve sıfır tuşları çalısmıyor bu konuda acil yardımcı olabilicek birileri var mı acaba

Denediğim Çözümler
1- Fn+f11 Fn+Numlock kombinasyonlarını denedim
2-Erişim Kolaylığı merkezi -Fare Kullanım Kolaylığı-Fare Tuşları Etkinleştir Tik mevcut değil


Birçok yerde araştırmama rağmen etkili sonuç vericek bi çözümle karşılaşmadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim Herkese iyi forumlar.

İşletim Sistemi :Win 7

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adaport -- 26 Ekim 2015; 21:16:48 >

T
10 yıl
Yüzbaşı

Yapabileceklerin şunlar lakin işe yarar mı bilemem,

Lap topun fişini ve bataryasını tamamen çıkardıktan sonra açma kapama tuşuna bir kaç defa 5 er saniye ile bas ve çek. Bu işlem cihazda ki statik elektriği boşaltır.

Diğer yöntem klavye sürücüsünün son sürümünü indirmen. Bunlar çözüm olmuyorsa en son çözüm bios güncelleme ama bu iş kritik iştir cihazın açılmaya biliyor bazen. Dediklerim işe yaramazsa muhtemelen klavyen bozulmuştur değiştirilmesi lazım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.