S.a arkadaşlar elimde ati 5850 ekran kartı var oyuna girdiğimde ekran karıncalanıyor tamamen ve reset atmak zorunda kalıyorum. Sizce kartın neyi olabilir. Not: normal kullanımda herhangi bir hata ile karşılamıyorum. Oyunu açtığımda meydana geliyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Muhtemelen ekran kartınızın ramlerinde sorun var. Düşük ram kullanımında sorun çıkmıyor ama yüksek kullanımda arızalı olan chipe gelip saçmalıyor muhtemelen. Ekran kartı fırınlama yöntemi işinize yarayabilir. Youtube da ekran kartı fırınlama diye arattırın nasıl yapıldığı detaylı olarak anlatılıyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.