Arkadaşalar merhaba lys matematik için 2 soru bankası bitirmeyi düşünüyorum. Bunlardan birisi karekök soru bankası. 2. Kitap için fem ve bilfen arasında kaldım. Bilfenin içinde gereksiz işlem kalabalığı olduğu söyleniyor ve kitap kalım biraz. Fem ise bilfene göre daha ince yani fem alırsam ygsden sonra birey c gibi bir kitap da çözebilirim. Femin cevaplarının olmasıda ayrı bir avantaj. Sizce bilfen+karekök mü yoksa fem+karekök+birey c mi çözmeliyim? (45 civarı net hedefliyorum)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
(45 civarı net hedefliyorum)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.