Bugün Lenovo Yoga 500-14|BD aldım. Windows 8.1 bulunduruyordu. Eve geldim. Laptopu şarja taktım. Güç düğmesine bastım. Lenovo yazısı çıktı. Sonra dil seçeneği çıktı türkçeyi seçtim. Bilgisayarın adını sordu adını girdim. Hızlı ayarla mı kurulsun yoksa özelleştirmek istermisiniz gibi bir soru geldi. Özelleştirdim kendim özelliklerini ayarladım. Daha sonra Hazırlanıyor tarzı bir yazı çıktı. Laptop açıldı. Bilgisayarım a girdiğimde C ve D olarak iki sürücü var. Ben harddiski bölmedim. C yi 425 gb d yi ise 25 gb yapmış. D nin ismi lenovo idi. C nin ismi ise Windows8_OS. D içinde applications ve drivers adlı 2 klasör var. C içinde Program Dosyaları(x86) içinde New Folder adlı bir klasör var ben oluşturmadım.
Kurulum yapılırken harddisk bölümlemeyi bana sorması gerekmezmiydi? New Folder adında bir dosya bulunması normal mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
d sürücüsü oneky recovery ile istemi sıfırlamak istediğinde kullanılmak üzere otomatik oluşturulur, normaldir yani. Daha farklı disk bölümleme yapmak istiyorsan, windows altıdan , disk yönetimi menüsünden yapabilirsin.
C içinde Program Dosyaları(x86) içinde New Folder adlı bir klasör var ben oluşturmadım.
Kurulum yapılırken harddisk bölümlemeyi bana sorması gerekmezmiydi?
New Folder adında bir dosya bulunması normal mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.