1. sayfa
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz. Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Gold dan bu soğutucuyu aldım 15 gün oldu genel olarak memnunum.
Almadan önce arastırıp hakkına bilgi bulamamıstım o yüzden bikaç yorum yazayım
laptopun üzerine elimi koyduğumda baskı sebebiyle bazen ufak takırtı ve titreme oluyor. Ses takıntısı olana tavsiye etmem. beni çok rahatsız etmedi.
Soğutma olarak objektif yorum yapacağım. ortalamam 93-95 olan cpu sıcaklığım 87-88 derecelere düştü. yani yaklaşık 6 derece kadar bi soğutma sağladı.
Uygun fiyatlı bişeyler arayanlar düşünebilir.
Saygılarımla :)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.