Yandaş Sabah gazetesi yazarı Meryem Gayberi attığı tweetle sosyal medyada büyük tepki gördü. Gayberi, Türkiye Dağlıca’daki hain saldırının acısını yaşarken Erdoğan’a övgüler düzdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da mitinglerinde sürekli kullandığı ve adeta bir AKP propagandası haline gelen ‘duble yollar’ı övdü. Gayberi ”Şu an şehirlerarası yoldayım ve yağ gibi akıp giden duble-otoban yollar. Allah razı olsun Erdoğan’dan” şeklinde attığı tweet sosyal medyada tepki çekti.
yag gibi yol mu daha gecen eskisehire gittim altimdaki mercedes cukurlar yuzunden altimdan kayip gidecekdi az daha duble bok cukuru o yollar yol falan degil
https://mini.donanimhaber.com/images/upfiles/682937/3b3fe977-5c36-45a0-b6d4-3a9bd6cdaaa9.jpg
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 7 Eylül 2015; 15:15:22 >