Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
749
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hatalı stat point verdim bakarmısınız
B
11 yıl (1232 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar uzun süredir oynamıyordum, eskiden light cold bicheon oynardım, geçen yine heveslendim açtım birtane ch şuan 56 lv. Şuan sadece Light ve Cold verilmiş durumda. Bicheon vericem diye 5 levelda bir +1 str verdim. Sizce yeni bir charmı açmalıyım yoksa itemların bluelarıyla int ağırlık vererek toparlar mıyım?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 30 Haziran 2015; 19:17:53 >

N
11 yıl (8716 mesaj)
Yarbay

Level 100'de stat sıfırlama veriyor oyun. Oralara kadar gelmeyi düşünüyorsan, bu şekilde kasmaya devam edebilirsin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
11 yıl (1232 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hm iyiymiş ozaman hiç uğraşmıyım baştan açmakla geliriz heralde oralara




Bu mesajda bahsedilenler: @SixSixSix
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.