Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
66590
Cevap
2497000
Tıklama
78
Öne Çıkarma
Cevap: Game of Thrones (2011 - 2019) (1872. sayfa)
D
10 yıl
Yarbay


Jon'u öldürmezler umarım.Melisandre boş yere oraya gelmedi diye umut ediyorum.



B
10 yıl
Binbaşı

cersei yi de çıplak gördük ya



P
10 yıl
Yüzbaşı

Ulan tek umut bağladığım Stark karakteri Jon Snow du belki Stark olup dağıtır diye. O da gitti.

Gerçekten izleme zevki kalmıyor. Aynı şey en son Ned Stark da olmuştu.

Nedir bu Stark ların çektikleri


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

ulan ekşide sol frameden spoiler yedik allah belasını versin bu veletlerin. Hiç izleyesim kalmadı.



D
10 yıl
Yarbay


Jon'u öldürmezler umarım.Melisandre boş yere oraya gelmedi diye umut ediyorum.



R
10 yıl
Yüzbaşı

Ne bölümdü ya

kitap okuyanlar pm please


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Binbaşı

5x10 Arya Stark hakkında


Ne olduğunu anlıyabilen var mı? kendisi öldü "no one" mı oldu,olduysa neden kör oldu yoksa öldü mü hiç anlamadım o bölümü



R
10 yıl
Binbaşı


Stannis ölmemiş olabilir. Briennin kılıcı sallama açısı çok saçmaydı. Reek ve Sansa kalın kara atladılar onlara da bişey olmamıştır. Arya pisi pisine kör oldu. Meryn Trant’ı çok güzel öldürdü ve çok da iyi oldu. Syrio Forel’i baya severdim. Jon Snow ölürse diziyi bırakıyorum. Bi canlandırma muhabbeti falan dönüyo. Artık o da olmazsa böyle dizinin ...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rad-diculous -- 15 Haziran 2015; 16:14:13 >

R
10 yıl
Teğmen

Komple spoiler içine alayımda bidaha ban yemeyelim


Bence Sansa ve Theon ölmemiştir .Theonda bi nevi Stark sayılır . Kalenin her tarafını biliyolar zaten, ölüme bu kadar basit atlamazlar diye tahmin ediyorum .
Birbirlerine bakışlarından ölüme atlar gibi değilde bi bildikleri varmış gibi atladılar .

Arya Stark kör edildi fakat çok yüzlü tanrı muhabbetine , yüz değiştirince görebilirmi onu gelecek sezon öğrenicez .

Stannis atağa çıkarken kontra yedi ve bedelini canıyla ödedi .

Jon Snow için herkes Melissandre ve Davos yardımıyla kaçırılıp, diriltilme ihtimalinden bahsetmiş .
Ama Martin hepimizi ters köşe yapabilir. Akgezenler baskın yapıp Jon Snowu alarak kendi lordlarıda yapabilirler .





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalSmoker -- 15 Haziran 2015; 16:04:16 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
10 yıl
Yarbay

Çok iyi bölümdü.


Sansa ve Theon ölmemiştir. Stannis'te ölmüştür diye düşünüyorum.
Jon ise kesinlikle geri dönecektir. Yapımcıların "dönmeyecek" açıklamaları tamamıyla şaşırtma bence. Şaşırtma olmasa bile Jon geri döndüğünde Azor Ahai tipiylede geri dönebilir. Farklı bir oyuncu oynar olay hallolur.
Cersei'ye iyi oldu. Myrcella üzdü açıkçası.
Daenerys'in böyle çorak topraklara düşmesi iyi oldu. Sefil durumdayken seviyorum bu kadını.
Arya'lı kısımlar bence bölümün en güzel yerleriydi. Meryn'i çok feci öldürdü. Jaqen olayını hala anlamıyorum ama hayırlısı. Arya'da nasıl kör oldu onuda anlamadım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Binbaşı

cersei yi de çıplak gördük ya



B
10 yıl
Binbaşı

cersei yi de çıplak gördük ya


Bu mesaja 4 cevap geldi.
L
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Ron Woodroof

cersei yi de çıplak gördük ya

Dubloru



R
10 yıl
Binbaşı


Stannis ölmemiş olabilir. Briennin kılıcı sallama açısı çok saçmaydı. Reek ve Sansa kalın kara atladılar onlara da bişey olmamıştır. Arya pisi pisine kör oldu. Meryn Trant’ı çok güzel öldürdü ve çok da iyi oldu. Syrio Forel’i baya severdim. Jon Snow ölürse diziyi bırakıyorum. Bi canlandırma muhabbeti falan dönüyo. Artık o da olmazsa böyle dizinin ...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rad-diculous -- 15 Haziran 2015; 16:13:24 >

S
10 yıl
Binbaşı

5x10 : Bence rezalet bir bölümdü kısaca özetlemek gerekirse;


-Jon Snow dirilir görüşündeyim herkes gibi Melissandre yapar büyük ihtimalle Shireen boşu boşuna öldü Stannis e bi faydası olmadı. Ben en başından beri Melissandrenin Jon Snow'un gerçeğini bildiğini düşünüyorum bence Jon Snow'a taht yolunda yardım edecek bazıları Targaeryen kanı var diyor Jon Snow'da eğer öyle bir şey varsa Melissandre biliyordur nasıl öğrenmiştir bi fikrim yok.

-Mountain kısmı güzel oldu şu paralel yapıyı tamamen dağıtsınlar Cersei'yi gram sevmem ama üzüldüm. Lannisterlar için üzücü bir bölümdü Mrycella öldü o Dorne'lu kadın onu öptüğü anda demiştim içimden kesin zehir var diye ve bildim. Keşke ölmeseydi güzel kızdı, şimdi Dorne'lu prense nolacak merak konusu ama Jaime ve Cersei intikamlarını alır eminim bundan. Tommen ın acilen yok edilmesi gerek, gidin sokaktan bi piç bulun Tommen diye yutturun daha iyi kral olur.

-Stannis öldü mü bilemiyecem Brienne ondan nefret ediyordu yaşamasına izin vereceğini zannetmiyorum, ama içimden bi ses de ölüsünü görmedin Stannis böyle basit bir şekilde ölmemiştir diyor, bakalım görecez.

-Dany'e ne olacağını göreceğiz o atefendilerinden biri sanki daha önce Khal Drogo'nun adamlarından biriydi tanıdık geldi gözüme. Yani bence farklı bir khalasar değil Khal Drogo'nun eski khalasarı. Khal Drogoyu döndürmek için büyü yapmıştı belki leke olarak görür ve Dany'i esir alırlar, belki de Khaleesi diye bağırlarına basarlar. Hayır Dany çimenlikte kafayı yedi hayal görüyo deseler bile inanırım Bir de etrafında döndü nerdeyse bütün Khalasar Dany'nin bence iyi bir şey yani, umutluyum ben.[:)

-Keltoşu görmek çok güzeldi, Dany dönene kadar Tyrion la şehri iyi şekilde yöneteceklerini düşünüyorum.

-Son olarak Theon Greyjoyu kendine gelmiş olarak görmek iyiydi, neyi düşünerek atladılar bilemeyeceğim ama böyle saçma bir şekilde ölüyorlarsa valla senaristlerin büyük şerefsizliği, umarım ölmezler Stark'lar yeteri kadar çekti.

-Arya konusundaysa da kör olmasının sebebi bence adamı öldürmeden önce gözlerini oymasıydı, Jaqen H'ghar ne planlıyor bilmiyorum ben en başından beri onu öldürsün diye Arya'ya o midyeci kız profilini verdiğini düşünüyordum. Ahh be Starklar ne çektiniz nerdeyse hepsi öldü geri kalanlar da sakat ve kör Nyhmeriayı bulur belki kör olması sebebiyle içine girer felan yazmış yukarda bi arkadaş bana mantıklı geldi, güzel bir ulukurttu Ghost'u da uzun zamandır göremiyoruz özledik ulukurtları.


Edit : Daenerys hakkında :
Dany'i yakalayan Khal Jhaqoymuş, Drogo'nun eski kansüvarilerinden biri Drogo ölünce kendini Khal ilan etmiş. Şöyle bir durum var Dorthrakiler Ejderhaları pek sevmiyorlar ve korkuyorlar, büyü olarak görüyorlar ejderhaları. Yani Dany'e pek sıcak bakacakları söylenemez. Büyük ihtimalle Dany'i Vaes Dorthraka götürecekler esir tutarlar belki ama belli olmaz belki de ejderhayı görünce korkar etkilenirler ve Dany'e tanrı gibi bakarlar bilemiyoruz.
Bir yandan baktığımızda da Khal Jhaqo da hain çünkü bir Khal'ın kansüvarileri Khal öldüğünde kendilerini öldürmelidirler, kitapta cennette tek at sürmesin diye Khallarıyla birlikte ölürler diyor. Ama Jhaqo bunu yapmıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skbMoony -- 15 Haziran 2015; 16:15:38 >

L
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Ron Woodroof

cersei yi de çıplak gördük ya

Dubloru


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Binbaşı


Jon snow dirilir diyorlar melissandre cadısından bi atraksiyon bekliyoruz gelecek sezon adına.Cersei sonunda kendi kazdığı kuyuya düştü.Stannisin yaptıklarına müstahak zaten olanlar, acaba sansa ve theon'a ne oldu öldülermi bilmiyorum.Mycella ölürse üzülürüm günahsız yavrucak gitmesin ya


Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
10 yıl
Yarbay

Heycanı giden bi tek ben miyim


Bu mesaja 4 cevap geldi.
B
10 yıl
Binbaşı

temple daki elemanlar aynı kişi. iki kişiymiş gibi numara çekiyorlar.

küçük kız elemanı dolduruyo falan zannedenler olmuş uyandırıyım.

hatta faceless god dedikleri kendisi bu lavukların. hiç kimse olmamak demek iradeni faceless lavuğuna teslim etmen demek zaten.



C
10 yıl
Binbaşı


snow bir şekilde canlansın da nasıl olduğu umrumda değil, yoksa dizinin tadı kalmıyor açıkcası


Bu mesaja 2 cevap geldi.