3 gunlugune temmuz ayinda tatile gitmek istiyoruz 2 kisi nerede kalmaliyiz ucuz yollu ve nerelere gitmeliyiz altimizda arac var tesekkurler
Hocam antalya merkezde tatil yapamazsın merkezde büyük oteller var hill side yada dedeman gibi bunlarda tuzlu oteller . Doğuya yada batıya gidebilirsin doğusunda alanya manavgat var alanyanın kleopatra plajı cidden çok güzel bi plaj . Kemer tekirova olympos adrasan tarafına gelebilirsin kemerle tekirova da oteller var her keseye uygun şeyler bulunabilir . Buralarda otel tatili yaparsın . Olympos adrasana gelirsen tam anlamıyla tatil yapmış olursun . Olymposta kadirde bungalov evlerde kalabilirsin adrasanda aynı şekilde halkın işlettiği butiklerde kalabilirsin . Doğayla iç içe olmak istiyorsan adrasan olympos yok ben rusların almanların arasında kalmak istiyorum diyorsan alanya manavgat . Umarım yardımcı olabilmişimdir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >