Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
783
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Alttan dersi olanlar için Üniversite ve Asker Tecil
Y
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Alttan dersi olanlar diplomayı alamıyor bildiğiniz gibi.YGS'yi atlattık, sırada LYS var.Ama diplomasız gidilmiyor üniversiteye? Geçici mezuniyet belgesi diye birşey varmış.Onunla gidebiliyormuşuz sanırım?

Sizce MEB yakın zamanda yani kurtarma sınavı zamanı olan Kasım-Nisan ayları dışında bir sınav daha yapar mı? LYS'den önce veya LYS sonrası için?

Diğer bir sorum ise liseyi bitirenler askerden 3 yıl tecil alabiliyor.Ama onun içinde diploma isteniyor

Tam lise bitiyor dedik.Çıkan dertlere bakınnn



Y
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bugün okula gittiğimde müdür yrd. bu işin MEB'le alakalı olduğunu şuan için sorumluluk sınavı vs. nin ufukta görünmediğini söyledi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.