< Resime gitmek için tıklayın > Arkadaşlar dün okuldan sonra eve geldigimde bilgisayarda takılıyordum tab tuşuna bastıgımda 2 tane yan sekmede birsey buldum . Kücük yigenim bilgisayara oturmus saçma sapan seyler yapmıs sanırsam . Bunu nasıl silebilir simdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Arkadaşlar dün okuldan sonra eve geldigimde bilgisayarda takılıyordum tab tuşuna bastıgımda 2 tane yan sekmede birsey buldum . Kücük yigenim bilgisayara oturmus saçma sapan seyler yapmıs sanırsam . Bunu nasıl silebilir simdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.