Herkese iyi günler. Aracım 1998 model otomatik vites 1.6 audi a3 8L Gaza tamamen bastığımda devir 5.000-5.500 civarına geldiğinde araç vites yükseltmiyor. Orda araç kesiciye girmiş gibi yerinde sayıp bağırıyor. Ayağımı biraz gazdan çektiğimde vitesi yükseltiyor. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa bilgilerini ve nasıl çözdüklerini söylerlerse sevinirim. Düzeltme: şanzıman yağı ve motor yağı 1 hafta önce yenilendi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Aracım 1998 model otomatik vites 1.6 audi a3 8L
Gaza tamamen bastığımda devir 5.000-5.500 civarına geldiğinde araç vites yükseltmiyor. Orda araç kesiciye girmiş gibi yerinde sayıp bağırıyor. Ayağımı biraz gazdan çektiğimde vitesi yükseltiyor. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa bilgilerini ve nasıl çözdüklerini söylerlerse sevinirim.
Düzeltme: şanzıman yağı ve motor yağı 1 hafta önce yenilendi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buFF00n -- 16 Nisan 2015; 19:41:02 >