Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
210
Tıklama
0
Öne Çıkarma
superonline v ttnet
A
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Sizce superonlineın fibersiz paketini mi almalıyım yoksa ttnetin fiber paketini mi? Bu arada ttnette fiber olup superonline da olmaması enteresan değil mi ortak yapılmıyor mu bu fiber çekimi. Cevaplar için eyv üstadlar.



O
9 yıl
Yarbay

Ah superonline olaydı burada :/

Superonline +1



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Superonline olursa fiber olmayacak ama emin misiniz superonline daha iyi bir seçenek mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @OmC43
O
9 yıl
Yarbay

Yanlış anlamışım fiber her türlü daha iyidir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @atinbasi
İ
9 yıl
Yarbay

Superonline fiber ile Ttnet fiber aynı altyapıyı kullanmaz. Ttnet fiber altyapısı var ise tabii ki onu tercih edin. Yoksa, yani dsl alacaksanız, yine Ttnet'i seçin.



R
9 yıl
Yarbay

Superonline fiber interneti sadece kendi altyapısı üzerinden veriyor. Adsl tarafında eski nesil (16 mb'e kadar) paketler sunuyor. Bu bir şirket politikasıdır. Sizin bölgenizdeki altyapı ile alakası yok yani...

Zaten TT'nin sunduğu fiber internte de aslında adsl'den farksız. Çünkü TT, Süperonline gibi evlere kadar fiber çekmiyor. Sadece ana caddelere fiber kablo döşüyor. Apartmanlara ve evlere telefon altyapısı üzerinden sinyal veriyor. Bu sayede ev telefonunu zorunlu kılmaya devam ediyor. En fazla yalın adsl seçeneği sunuyor.

Süperonline adsl'e de geçseniz, TT ile aynı altyapı üzerinden hizmet alacağınız için, o da fiber olacak. Ancak sizden 8 veya 16 mb paketlerden birini seçmenizi isteyecekler. TT fiberde ise aynı paraya 24 mb paket alabileceksiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 27 Şubat 2015; 17:39:03 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.